Mage Wars

falenheld

New member
Mage Wars

היי!
אני מנסה לקדם את המשחק המדהים Mage Wars.

מדובר במשחק המדמה קרב בין מכשפים. המשחק כולל לוח ענק בו תתקדמו אל האויב שלכם ביחד עם יצורים ענקיים וקסמים עצמתיים.

כפי שהיוצרים טוענים, באמת מרגישים שככה היה נראה קרב מכשפים לו קסם היה קיים.

המשחק מבוסס קלפים, אך בניגוד למשחקים מוכרים אחרים כמו מייג'יק, לא מתבססים כאן על המזל של שליפת הקלפים, אלא שבונים מראש ספר קסמים וכל הקסמים שבתוכו זמינים לכם בכל רגע נתון! המכניקה הזאת גורמת למשחק הזה להיות מאוד אסטרטגי וחדשני.

בנוסף, אם אתם חוששים מעוד משחק שיידרוש מכם לקנות אין-ספור חבילות בשביל שתוכלו לבנות BUILD טוב, תשמחו לגלות שבעצם חבילת הבסיס מספקת את כל מה שצריך בשביל להנות מהמשחק ואפילו לנצח.
בחבילת הבסיס מגיעים 4 מכשפים (Wizard, Warlock, Beastmaster & Priestess) ויותר מ- 320 קסמים שונים שבעזרתם תוכלו לבנות מלא BUILDS שונים שמתאימים לסגנון משחק שלהם.

חבילות הרחבה מגיעות עם 2 מכשפים חדשים + כ - 200 קלפים ידועים מראש. הקלפים הנוספים מגוונים את המשחק, אך ממש לא הכרחיים בשביל לייצר BUILD טוב.

אה, וכמעט שכחתי מהחלק הכי טוב!
אפשר להשיג את המשחק באינטרנט בכ - 220 שקל לחבילת הבסיס (כולל משלוח לארץ!) (המחיר ממש זול ביחס לכמות התוכן והאיכות)
אפשר לקנות את ההרחבה (יחידה בינתיים) בכ - 160 שקל (כולל משלוח לארץ) (פחות זול, אבל סביר)
יש עוד הרחבות באופק, אבל ייקח עוד זמן עד שייצאו.

אם יש אנשים שמעוניינים לנסות את המשחק, אני מזמין אתכם למשחק נסיון.

אני לא מוכר את המשחק. הדבר היחיד שאני מרוויח זה עוד אנשים לשחק אתם!

כמה תמונות:
http://boardgamegeek.com/image/1438565/mage-wars?size=original
http://boardgamegeek.com/image/1400311/mage-wars?size=large

אם אתם מעוניינים לבוא לשחק, שלחו לי הודעה פרטית ונקבע משהו.

סוף שבוע מעולה!

falenheld

New member
זה המחיר כשקונים מחול

המחיר הרגיל של המשחק באמזון הוא 40 דולר.
המשלוח דרך buy2usa דרך ים עולה 20 דולר.
סך הכל 60 דולר! לוקח לזה עד 40 יום להגיע, אבל שווה מאוד.
אפשר לקצר את הזמן לשבוע-שבועיים דרך אוויר, אבל מחיר המשלוח יהיה 40 דולר במקום 20.

הליגה

New member
תודה רבה!

על התיאור של המשחק. הייתי בשמחה מנסה לשחק אבל קשה לי להגיע למרכז...אם במקרה תהיה באזור ירושלים אז ממש בכיף.
כמה זמן בערך לוקח משחק?

falenheld

New member
ירושליים

וואוו, ממש מזמן לא הגעתי לבירה....
לצערי לא סביר שאיהיה שם בקרוב....
אלא אם מתארגן שם איזה שבת משחקים ;)

משחק נמשך כ- 90 דקות.
ראיתי ארוכים פחות וארוכים יותר, אבל מתכנס ל- 90 דקות בסופו של דבר.
בנוסף, סביר להניח שבין משחק למשחק תשקיע חצי שעה לשיפור ספר הקסמים שלך (וכנראה גם עוד אחד נוסף, כי לפעמים תרצה להשתמש במכשף אחר, או כי אתה משחק נגד מישהו שאין לו את המשחק...)

למעלה