Made In Australia

tatababa

New member
Made In Australia

תשכחו מהפולנים, האוסטרלים מפגיזים! FMR האוסטרלית מוציאה בשלושה בנובמבר את Greatest Hits על דיוידי!! החידוש? כל הקליפים של קיילי מ 87 עד 98 כולל כל הקליפים מתקופת DeConstruction וזה כולל גם את Cowboy Style וכמעט בטוח את WTWRG. לגבי GBI הוא בטוח לא יכלל בעקבות בעיות של זכויות יוצרין. הקליפים של It's No Secret ושל Made In Heaven יהיו גם כן כלולים אבל לכלכ דבר יש גם צד פחות טוב - כל הבונוסים של הגרסה הבריטית כלומר כל הקליפים האלטרנטיבים וכו' לא יוכנסו לדיוידי בעקבות החלטה של קיילי - מה שמוביל אותי לחשוב : קיילי עומדת מאחורי ההוצאה הזו ולכן ישתמשו בתמונה נורמלית של קיילי האמיתית בעטיפה. זה הכל, תהנו לכם! עוד פרטים כשיהיו לי.. רן

zender

New member
בוא קבל עוד רמז

אנחנו לא עושים ייבוא פעם היינו עושים אבל עכשיו זה כבר לא מישתלם נחש מאיפה אני?

tatababa

New member
מצטער אני מזה לא בראש לזה...

באמת שלא, לאור התמונות המחרידות בטלויזיה. מה שמכעיס אותי עוד יותר זה שהמשטרה הייתה צריכה להתמודד עם השטויות של כמה דוסים מופרעים במקום לעשות את המוטל עליה במקרים שכאלה. בושה שאנשים מתחילים להתנהג כמו חיות, על אחת כמה וכמה כשחיי אדם נמצאים בסכנה.

p i n g o

New member
../images/Emo32.gifזה תמיד ככה

בחברה הישראלית, כמו בכול חברה בעולם, יש אחוז מסוים של נבלות. כנראה שאצלנו האחוז הזה הוא יותר גבוה מבחברות מתוקנות. גם כשהיה פיגוע במועדון ליד הבית שלי כל השכונה הייתה חייבת ללכת לראות מה קרה, חסמו את כל הכבישים והאמבולנסים לא יכלו לצאת ולהגיע למקום, והמשטרה התעסקה בעיקר עם "פינוי הסקרנים" במקום לפנות את המקום ולבדוק אם אין עוד מטען. ואצלנו אין כל כך הרבה דוסים...

eyalush001

New member
חזרתי חזרתי חזרתי חזרתי חזרתי חזרתי

חזרתי חזרתי חזרתי חזרתי חזרתי חזרתי חזרתי חזרתי חזרתי חזרתי חזרתי היה כיף אבל טופ לחזור לפורום.

p i n g o

New member
../images/Emo24.gif טוב לראות אותך שוב! ../images/Emo77.gif

רק בשביל הפורום היה שווה לחזור מאילת!

p i n g o

New member
שני דברים...

דבר ראשון, בטוח ה-DVD הזה יהיה מולטי-זון? אני זוכר שראיתי שיש כמה דווידים של קיילי שיצאו באוסטרליה ע"י FMR והיו ב-Region 4 (אוסטרליה ודרום אמריקה - שזה לא כולל את ישראל...) ודבר שני, זה "זכויות יוצרים". אין מילה כזאת "יוצרין", לפחות לא בעברית.
(כן, בדקתי במילון
)

tatababa

New member
אנשים עושים שגיאות..

ואני ממש מזועזע מהפיגוע הערב בירושלים. פשוט תמונות מזעזעות של ילדים מפוחמים...
אני חושב שהגיע הזמן שישראל תרד בעצמה לשורש העניין כי ברור שאבו מאזן לא מתכוון לעשות כלום בנידון. כמו תמיד, אנחנו צריכים לסמוך רק על עצמינו. אולי ישמע פלצני אבל תנחומיי למשפחות השכולות. אני יודע שזה לא קשור לתוכן השירשור אבל הייתי חייב, בתקווה שנקום לבוקר טוב יותר.. רן

p i n g o

New member
זה לא פורום פוליטיקה ../images/Emo13.gif

ותנחומי למשפחות השכּולות. ואני לא חושב שזה פלצני.

למעלה