mad seasion - bio

aviv_b

New member
mad seasion - bio

אומנם מאוד קשה לכתוב ביוגרפיה על להקה שהורכבה לפרוייקט אחד ומיוחד. קודם כל הסבר mad season למי שלא יודע זוהי תקופת זמן שבה פטריה מסויימת (לא כזאת ששמים באוכל) נמצאת בשיא תפרחתה (וזה הזמן ילדים להגיד, תתרחקו מסמים!!!) אך הכל התחיל בקרוקודייל קפה בסיאטל ב-16 לאוקטובר 1994 (תתפלאו אני מכיר שני אנשים שהיו שם), הסקרנות בקבל היתה גדולה, כי אף אחד לא ידע מי הלהקה, נאמר להם שזוהי להקה חדשה שעדיין אין לה שם, אפילו החלו ויכוחים איזה סוג מוסיקה הלהקה הזאת תנגן. אך התדהמה הגיע כאשר עלתה הלהקה לבמה, הקהל הבין מיד שאלו לא מוסיקאים אנונימיים, אלא חלק מהעלית של סיאטל. החברים בקהל היו בהלם, ונשארו בהלם כאשר שמעו את המוסיקה, לא רוק שאפיין את להקות האם של כל חבר להקה אלא רוק שמגיע מהיסודות עם שילוב של בלוז. מתברר שהלהקה התחילה לנגן חצי שנה מוקדם יותר. הלהקה בעצם הוקמה כאשר Mike McCready הגיטריסט של פרל ג´אם החליט לעשות מה שנקרא בשפה מקצועית jam sessions והוא הזמין שני חברים: Barrett Martin שהיה מתופף בScreaming Trees ואת Baker שניגן על הבאס ונגין בעיקר בלוז. באותו יום הם כבר הוציאו מתחתם שני שירים את ´Wake Up´ ואת ´River of Deceit´ץ לאחר שהבינו שיש להם משהו טוב ביד התקשר McCready לסולן alice in chains - Layne Staley. לאחר ההצטרפות, החלה הלהקה לחפש את השלב הבא וזה להופיע בפני קהל. McCready לקח את היוזמה ואירגן את ההופעה בCrocodile Cafe. כמה עובדות על ההופעה הזאת עד היום נשארים כמשהו שמיימי, ללהקה לא היה שיר אחד אפילו מושלם באותו הזמן. ובנוסף לזה את השיר Artificial Red בעצם יצרה הלהקה בזמן ההופעה עצמה. הלהקה הופיעה עוד פעמיים בשם Gacy Bunch. השלב הבא המתבקש היה להקליט דיסק, בשביל זה הם החליפו את השם ל mad season. עשרה ימי הקלטה זה מה שהם היו צרכים, הם הקליטו בBad Animals studio והתוצאה היתה 11 שירים ושם הדיסק היה ABOVE. את ההפקה של האלבום עשתה הלהקה עצמה וטכנאי הקול של פרל ג´אם Brett Eliason. השירים מאופיינים על ידי הלהקה כשילוב של רוק ובלוז, השירים הם על שינויים בגישה של מה חשוב ומה לא חשוב. Mark Lanegan הסולן לשעבר של הScreaming Trees מתארח בשני טרקים בדיסק ב Im Above ובLong Gone Dayץ הלהקה נחשפה לעולם הרחב בפעם הראשונה בשידור רדיו בתאריך 8 בינואר 1995 כאשר ניגנו את Lifeless Dead ואת Dont Know Anything. הדיסק עצמו יצא ב14 למרץ. השאלה הגדולה שאופפת את הלהקה האם הם יחזרו? כולנו בשאיפה שכן.

aviv_b

New member
איזו פאדיחה איך שכחתי

אני הולך להתחבא ולעשות קולות של שטיח תסלחו לי

gonishia

New member
תקשיב זה היה ממש יפה..

חוץ מזה,אין לנו טענות נגדך, אני יודעת שזו לא אשמתך...(בגילך המופלג)

aviv_b

New member
בזזזזזזזזז

ככה עושים השטיחים. מה גילי המופלג? אז נכון שכל יום שאני פותח את המחשב אני מסתכל על הרשימות מה אני צריך לעשות, כי אני סנילי. נכון שילדים כמוכם תופסים לי תמיד את המקום באוטובוס. לא מעבירים אותי את הכביש. ואז אני ממלמל הנוער של היום זה לא מה שהיה פעם. אבל כמו כל הזקנים האלו מגיעים הביתה ושמים במערכת איזה דיסק טוב ומנסים לנענע את שער השיבה. ובקופת חולים אני תמיד שר ALIVE. ורוקד פוגו בבית מרקחת עם כל הזקנים. תרדו עליי עוד קצת? למה לא חופשי? אני לא נעלב? אם באמת תארגנו מפגש של כל האנשים, לא תצטרכו ליווי של מבוגר כי כבר יש!!!!! אולי תצטרכו להביא את המטפלת שלי, שתזכיר לי לקחת את הכדורים שצריך.

gonishia

New member
לא יודעת אם נזמין אותך בכלל

זקנים הם כאלה מטרד, זה די מדכא לשמוע ולהסתכל על אנשים זקנים...(ע.ע הפרסומת של הזקן שאוכל לחם ואז רואים את אברום בורג). אבל מצד שני אולי כן נזמין אותך כי זה יהיה מגניב לשמוע סיפורים ממשהו שבאמת היה מודע בזמן שהיה את כל ההתרחשות בסיאטל, נזמין אותך ונפתח בשבילך ובשבילי את המחלקה הגריאטית! התיאורים שלך כאלו חיים מזכיר את השיר the roof is on fire -bloodhound gang.

aviv_b

New member
מחלקה גריאטרית?

עכשיו כל המחלקה שלי בבית אבות נעלבת, אנחנו במחלקה שלנו הכי צעירים, עושים פיפי לבד!!!!! ולא נוזל לנו ריר כשאנחנו אוכלים. כשתגיעי לגילי המופלג תביני איזה הישג זה.

gonishia

New member
אני בכלל מתפלאת שהאיות יוצא

לך טוב... שלא מתפקששות לך אותיות בגלל הפרקינסון... (טוב אני אפסיק זה לא יפה)

aviv_b

New member
עזבי אני עדיין מחפש אחרי הסידן שלי

נראה לאחרונה בדרך פרויד בחיפה, בורח לכיוון הים. כל המוצא מתבקש להחזיר לבית האבות הקרוב אליו. הדיסן היה לבוש חולצת פלאנל, שער ארוך וקצת גלי, נעלי נייק וג´ינס קצת קרוע.

gonishia

New member
הוא ברח ביחד עם הזיכרון שלי

נראו לאחרונה בארץ לעולם לא.

gonishia

New member
ברוח התקופה

אתה צריך לקבל ריספקט ... אולי אני אשיר לך שיר קטן לעודדאותך... "אתה תותח אין אין עליך מתה עליך אתה הגדול מכולם" בלעעעעעעעעעעעעעעעע אתה בסדר אתה!

למעלה