Mad-DawG מבקש את עזרתכם

Mad-DawG מבקש את עזרתכם

חברים וחברות, כמו ששמתם לב, חסר לנו דף קהילה, מערכת תפוז עובדת על דף הקהילה בשבועות האחרונים, והוא יעלה בקרוב, אבל! עד אז, אני צריך את עזרתכם בהקמת דף קישורים, לכתבות, תחנות רדיו, מאמרים וכד´, בדומה לדף הקהילה שהיה בIOL. אם יש כאן אדם או שניים שיהיו מוכנים לקחת על עצמם הקמת דף פתיחה לפורום, שיצרו איתי קשר למייל בבקשה. [email protected] תודה מראש עמית

BoR|S

New member
עמית... שאלה לי אליך...

האם אתה מבקש שיקחו על עצמם את העיצוב של דף הפתיחה או את התוכן? ואגב אני מוכן לעשות את זה, אני אדבר על זה איתך מחר בטלפון, אתה תהיה ער ב 11? בריא על כולכם! (הבוריס עם הקו)

fuq

New member
עמית אם בא לך עליי אני יכול לעזור

לאסוף לינקים וכו´. אני גם יודע html אם זה עוזר צור איתי קשר אם אתה מעונין

BoR|S

New member
רק כדי לנצח במכרז...

אני יודע: html asp cfm perl python ועוד כמה דברים נחמדים
בריא על כולכם! (הבוריס עם הקו)

הבקשה היא כזו

אנחנו מחפשים מבנה של שלד של דף קהילה, תותי-בת ואני נדאג ללינקים, ומתפעלי האתר ידאגו לעדכן את האתר בהתאם ללינקים המובאים. 11 בבוקר אני ער, אבל יהיה לי קשה לדבר. תוכל לתפוס אותי בסביבות 1:00 בצהריים.

BoR|S

New member
זאת לא ליאת, זה עמית... ואסור לך!!! ../images/Emo13.gif

hermoni

New member
בוריס אומר חרמוני מסכים:)

באמת כדאי שאני יפסיק להציק לאנשים בטלפון

BoR|S

New member
אוקייז...

להגיד ת´אמת גם אני לא ממש ער בשעה 11, נדבר כבר ב 1. עכשיו בקשר לשלד: אני יכול להכין לך כמה סקיצות של עיצוב, ואז אתה וליאת תבחרו את העיצוב שתאהבו או שעדיף שתעשו ככה: כולם יתנו הצעות של עיצוב ונשים את זה להצבעה (כמו שהיה עם הלוגו של הפורום ביואל, אגב אנשים אני זקוק בדחיפות ללוגו הזה, אם יש לכם אז צרו קשר בדחיפות). אם כבר מדברים על לוגו אז הגיע הזמן ליצור לוגו גם לפורום הזה... ודבר אחרון עמית, אתה באינוייזיבל באיי סי קיו או שאתה סתם לא מחובר? בריא על כולכם! (הבוריס עם הקו)

כך זה הולך להיות

כדאי שמי שרוצה לעבוד על דף הקהילה, יכין ובמהירות האפשרית עיצוב, ויעביר אותו למייל שלי, ליאת ואני נתייעץ ונחליט. חרמוני יקירי, גם אתה יכול להתקשר ב1 :)) והלוגו נמצא ברשותי, וברשות ההיסטורי של פורום IOL, ראו את תחרות הלוגואים בלינק המצורף! ולהזכירכם, הזוכה המאושרת בתחרות הלוגואים הייתה say my name, ושם הזוכה הוכרז LIVE בתוכנית של מומי לוי!

BoR|S

New member
אההההההההה... אלו היו ימים...

נוסטלגיה... ריח מתוק של נוסטלגיה עלה מעל ההריסות של יואל ז"ל... למרות שבאותם ימים לא הייתי כותב בפורום אלה רק קורא אני זוכר את זה כאילו זה היה היום... פול ריספקט ל say my name על הלוגו!!! בריא על כולכם! (הבוריס עם הקו)

למעלה