MAC בארץ

moranatias89

New member
MAC בארץ

הייתי לפני חודשיים בארה"ב וקניתי שם במאק אודם מסדרה שלא קיימת בארץ. חיפשתי את האודם בארץ וכמובן שלא מצאתי.. המוכרת בסניף עזריאלי החלה להתווכח איתי שיש להם בחנות את כל המוצרים שקיימים במאק בכל העולם. הסברתי לה ואפילו הראתי לה את האודם.. והיא בתגובה טענה שזה חיקוי!!!
השאלה הנשאלת היא-- מאיפה אפשר להשיג מוצרים של מאק שלא מייבאים לארץ, חוץ מהדיוטי פריי?

irisw2

New member
קודם כל באיזה אודם מדובר אולי זה היה קולקציה

שנגמרה ואז באמת לא נשאר במלאי האודם או פשוט הקולקציה לא הגיעה לכאן.. אם יש לך משפחה בארה"ב שיכולה להביא לך את האודם תבקשי שיבאו או משהו שנוסע..

RUTHIE1

New member
ראשית אם הוא מזויף או לא קל לבדוק

תעלי צילום שלו מהצד ומלמטה (איפה שמדבקת השם) ואפשר יהיה להמליץ לך על שפתון דימה מאוד גם אם לא זהה.

lilo4

New member
איזה אודם זה?

אם היית בחנות של מאק וקנית שם את האודם- הסיכוי שהוא מזויף שואף ל-0.

ולא כל המוצרים מגיעים לארץ, וזה משהו וודאי. כדי למכור מוצר בארץ הוא חייב לקבל אישורים של משרד הבריאות, ויש חומרים שמותרים לשימוש בארה"ב לפי ה-FDA אבל בארץ אסורים לשימוש בקוסמטיקה, ולכן אם יש את אחד המרכיבים האלה במוצר, הוא פשוט לא יאושר למכירה כאן. וכמובן שיש גם שיקולים של כדאיות אם להביא קולקציות או לא, אבל מהבחינה הזו אני לא יודעת מה השיקולים במאק מעבר לעניין האישורים [אבל זה משהו שאני יודעת בוודאות שפוסל ייבוא של קולקציות]

yulka303

New member
אני די בטוחה שהמוכרות בארץ לא יודעות הרב

בקשר לקולקציות שלא מגיעות לארץ בכלל..

lilo4

New member
אני מניחה שזה תלוי במוכרת

כמו בכל תחום יש עובדים טובים יותר ופחות, עובדים שמבינים יותר ופחות.

יש בפורום כמה גולשים שעובדים או עבדו במאק, ומכירים מצוין את הקולקציות
ככה שזה באמת תלוי

yulka303

New member
זה לא נאמר כביקורת :) אני לא חושבת שגם יש להן

סיבה להכיר לעומק קולקציות שלא ייצא להן לעבוד איתן במילא..

הן באמת לא יודעות. מניסיון עם עזריאלי

הן פשוט לא מתמצאות ומייד מנפנפות אותך באמירה "מזוייף" על מוצרים של מאק שיצאו מהמחזור ושהן לא מכירות.

גם לי יש ניסיון פחות טוב עם סניף עזריאלי

שזה מוזר, כי מסניף כזה מרכזי הייתי מצפה ליותר...

למעלה