Ma ze ipod ?

kill bill

New member
מה ההבדל בין מרצדס למכונית?

אין הבדל , אייפוד זה דגם נגן של אפל..

Roger25

New member
And what special with ipod ?

Why the ipod is so famous ? whe does he have special forum ?

יש כאן פורום שלם

ומלא שירשורים בנושא, במקום לשאול שאלות מיותרות פשוט תקרא את הפורום ותבין לבד, לאיפוד יש יחודיות וסטייל שגרם לחצי עולם ואחותו לרצות איפוד, אז פורום מיוחד בשבילו זה לא ממש מדהים...

GoatGuy

New member
בהחלט ../images/Emo13.gif

הרי יש אתרי אייפוד שיותר גדולים מכל תפוז, אז פורום אחד בתפוז זה בטח לא ביג דיל.

czo

New member
נצל"שון

אני מרגישה ממש מציקה אבל יש לי עוד שאלה בקשר לאייפוד מיני. באייפוד מיני או באייסקין יש איזה חור או משהו שאפשר לקשור אליו חוט? פשוט חשוב לי נורא לקשור ליד שלי את האייפוד בגלל שאני נוטה לאבד דברים, ויש גנבות. תודה :)

czo

New member
או אם יש עוד איזשהו קייס אחר

למיני שאפשר לחבר אליו.

nitzan111

New member
לי יש נרתיק סיליקון

כמו אייסקין שקניתי בהאנדי ( עכשיו הם מוכרים גם איסקין) יש לו חור כזה לחבר רצועה. (זה מגיע עם רצועה כמו של טלפונים סלולרים)

czo

New member
כמה זה עלה לך?

זה מגן על האייפוד גם אם הוא נופל? ועמיד? ואיך קוראים לזה? שם של החברה או משהו

nitzan111

New member
אממ...... אין לי מושג איך קוראים

לזה. מגן על האיפוד מצויין כמו איסקין. עלה 150 שח. בצבע שקוף

../images/Emo121.gifיכול להיות שכתוב מאחורה למטה

xSkin? החור שאפשר להשחיל דרכו חוט לתליה נמצא מצד שמאל למעלה, והפתח להכניס את האייפוד הוא דרך המסך, וזה אידיוטי כי זה הורס את המגע של הגלגלת ולא שומר על המסך? אם כן אז כשאמרתי לאבא שלי לקנות לי iSkin במזרח, זה מה שהוא הביא לי במקום, וזה עלה 80 ש"ח שם ואם לא-אז לא נורא

TheRealDeal

New member
אותו דבר גם באייסקין

מכניסים דרך המסך... לי יש lajo xskn, הזמנתי מtheistore ב40$, יש לו גם חור לחוט תלייה, אבל זה דפוק כי החור הזה עושה רושם שהוא יכול להקרע במהירות, אני לא אנסה לתלות את האייפוד על הצוואר, בטח שלא מהחור הזה

nitzan111

New member
זה לא XSKIN

והפתח הוא מלמעלה (ממש אידיוטי). דווקא החור כזה חזק ממש לא נראה כאילו הוא יכול להיקרע.....

TheRealDeal

New member
זה דווקא כן XSKIN

רק שזה של LAJO, חברה מוכרת וטובה יותר... הפתח הוא מהמסך/חור של הגלגל, זה דווקא טוב, איפה רוצים שיהיה החור אם לא שם?

למעלה