m125

LIRANK

New member
m125

ה m125 נראה נחמד מאודת אומנם בלי צבע - אבל הבנתי שהסוללה שלו לא נטענת אלה פשוט סוללות AAA - האם זה לא מתסכל קצת ??? שווה או לא שווה - מה אתם אומרים ???????

אם המסך שלו קטן כמו של אחיו - אז לא ../images/Emo18.gif../images/Emo18.gif../images/Emo18.gif

אני מוכן לסבול סוללות חיצוניות, ולוותר על עדכונים שוטפים אל מערכת ההפעלה (גם ככה עדכונים היום הם לא חינם כמו פעם), אבל אני לא מוכן לסבול את המסך הקטן והעילג של סדרת ה-m1XX. עד כאן !!! הגיעו מים עד נפש !!! הקש ששבר את גב הגמל !!! הפאלם הזה מכאיב לי בעין !!! בצער רב וביגון לא קודר, איל וובר.

gt-master

New member
המסך של ה M100 בסדר גמור

בתור בעלים של מספר מכשירים אני יכול להעיד שאומנם הוא קטן אך הוא ברור מאוד,ובכלל המכשיר הזה קטן. למעשה הוא בגודל של ה VX אבל עבה יותר בגלל הפנל(שאגב דיי מגן). הוא גם יותר קל

לכל סוג סוללה יש את הייתרונות

והחסרונות שלה... נטענות: יתרון - לא צריך לקנות סוללות חדשות - חיסכון בכסף, חיסרון: אם הם נגמרות ואין בסביבה מטען ושקע אתה בבעיה... רגילות: יתרון - אם הם נגמרות תמיד אפשר לקפוץ למכולת ולקנות חדשות, חיסרון - אין חיסכון בכסף (צריך לקנות חדשות כל פעם), בסולולות ניקל קדמיום משתמשים מדווחים עם הפסקות פתאומיות של מתח, מה שיכול להרוס את המכשיר אם קורה הרבה...
עומר

סוללות ניקל מטאל

אני משתמש בוייזור דלוקס עם סוללות AAA ניקל מטאל נטענות (NiMH) זוג במכשיר וזוג בהטענה/בהיכון יתרונות - סוללות נטענות שעובדות מצויין - עד שבוע בשימוש רגיל (לא אינטנסיבי) - ואם נגמר ואין שקע למטען - אפשר לקנות כמעט בכל מקום

o.k.

New member
לא קשור לשאלתך...

אתה יודע מתי הוא מגיע? וכמה הוא יעלה? לפי תמונה שראיתי הוא ממש כוסון...

eff7

New member
אם אתה ממש חייב הרחבת זיכרון

ומוכן לוותר על צבע (לא נכון לדעתי), יש טעם להסתכל על ה-m125. אבל המחיר הוא לא זול כלל. 250$ שזה בערך 1500 שח יעלו קרוב יותר ל-2000 בתנאים של הארץ. ואתה לא מקבל מכשיר של מחר (קרי - עוד שנתיים) אלא משהו שהוא יחסית מיושן כבר היום

LIRANK

New member
אני לא יודע מתי הוא יגיע לארץ ,

מה שכן את נושא המסך הקטן לא הכרתי ! אבל הסוללות עדיין נראות לי כמטרד די רציני ובנוגע ל"מיושן" - למה ? - הוא מגיע עם מערכת הפעלה 4.0 עם אפשרות להרחבה, רק בלי צבע - נשמע כמו הM500 , לפחות מאוד קרוב !!!

למעלה