M-AUDIO, ESI , E-MU איך האיכות של הכרטיסים בהשמעת מוזיקה?
M Mike A New member 13/5/06 #4 השמעת מוזיקה? אם כל מה שאתה צריך זה השמעת מוזיקה לך תקנה איזה sound blaster... מה יש לך לעשות עם כרטיסים כאלה?
השמעת מוזיקה? אם כל מה שאתה צריך זה השמעת מוזיקה לך תקנה איזה sound blaster... מה יש לך לעשות עם כרטיסים כאלה?
Y yuvale123 New member 14/5/06 #5 כי זה לא רק מה שמענין אותי מענין אותי גם לעבוד עם הקיובייס עם זה - לחבר ציוד מכל מיני סוגים. אבל תסכים איתי שהאיכות של הצליל שיוצא היא לא פחות חשובה...
כי זה לא רק מה שמענין אותי מענין אותי גם לעבוד עם הקיובייס עם זה - לחבר ציוד מכל מיני סוגים. אבל תסכים איתי שהאיכות של הצליל שיוצא היא לא פחות חשובה...
מ מכללת bpm New member 15/5/06 #6 AUDIOPHIL בטווח המחירים הנמוך של הכרטיסים המקצועיים אני מעדיף את ה AUDIOPHIL של MAUDIO
M Mike A New member 16/5/06 #8 ציון? מספר זה מה שיגרום לך לקנות? תאכלס יש את ה audiophile ויש גם של EMU משהו זול נראה לי... לך לחנויות תראה מה יש ומה מתאים לך וכמה זה עולה.
ציון? מספר זה מה שיגרום לך לקנות? תאכלס יש את ה audiophile ויש גם של EMU משהו זול נראה לי... לך לחנויות תראה מה יש ומה מתאים לך וכמה זה עולה.