Mאיה, את כחולה...

Mאיה

New member
ואת!!

את מדהימה!! היחידה שהבחינה..(חוץ מגילגיל שהפיל אותי למים...) תגידי, יש שיתוף פעולה מצד שניכם??? אהממממ... תודה מתוקה, היה נפלא לראות את ההודעה הזאת כשהיינו אצל קאיה. חשבת עליי?...או שחשבת על גיל וההודעה היא סימן מוסכם?
ועוד משהו...המתוק שלך, הראה לנו תמונה שלך ואת פשוט מדהימה! יאללה מתי רואים אותך "לייב"?
 

Mאיה

New member
נו, בטח פה...

גילגיל דרש שלא אזוז מילימטר על מילימטר מהפורום...יאללה, דווקא עליי מנחיתים את הימים הכי קשים?...הוא נעדר ואני כמו שומר ראש, ואפילו תשלום לא מקבלת. את חושבת שהוא יפצה אותי בחיבוק?? הערה סתמית: תמיד דופקים את השחורים. תמיד שללתי זאת, עתה אני יודעת שזה נכון! ראבק, איזה חיים(במבטא רומני...התקבלתי?)
 

deep ocean

New member
זה בסדר.... :)

חשתי את המבוכה וראיתי שאתה כן רוצה חיבוק אבל לא מסוגל באותו הרגע. העיקר מה שהרגשתי ולא מה שהתקיים במציאות הפיזית!
 

זהרי

New member
צדקת ../images/Emo39.gif

וידעתי שהרגשת ורציתי לומר לך שבאמת רציתי ומקוה שיגיע היום שאוכל דברתי עם טל על כך היא אמרה המון דברים והאזנתי ולקחתי... אפשר לומר לך על הבוקר שאת מ ק ס י מ ה? זהרי
 

deep ocean

New member
בטח שאפשר!! :)

מקסימה-אני אשמח לשמוע בכל שעה ודקה זאת מחמאה נפלאה שיהיה יום מאושר ונפלא ושינה עריבה..... :) מיכל הולכת לישון עכשיו...
 

Mאיה

New member
מי? מה? מו?

אופססס, תפסו אותי...! נרדמתי שם על השמיכות הפרושות על הרצפה בביתה של קאיה. אני חושבת שנרדמתי אולי שעה, שעה וחצי...אין לי מושג- כי השעון שלי נדפק! ואת יודעת מה? זה מדהים כי אני מרגישה כל כך עירנית. אולי זה הקטורת, אולי האווירה, אולי העייפות שעטפה אותי וההרדמות ואז.. התעוררות- וזהו! מי רוצה לישון עוד? אני כאן, עירה! ועל המשמר!(לא העיתון..) השריף נם את שנתו, מישהו צריך להשגיח הלא כן?
 

deep ocean

New member
באמת נרדמת שם? איזו חמודה

תגידי, עד מתי הייתם אצל קאיה-מרגלית?
 

Mאיה

New member
אני, בן וטל נשארנו עד...5 וחצי

מסכנה מרגלית לא נתנו לה לישון. זה כאילו עשינו לה דווקא. נראה לי היא לא תזמין אותנו אליה יותר. וגם אם כן, צריך ממש להתחנחן ולהתחנף.... היא מדהימה!!(תחילת התחנפות..לא חשוב שזה גם מה שאני חושבת)
 

deep ocean

New member
בן סיפר לי עכשיו בטלפון על הכל

שמעתי הכל!! איזה כיף שהיה לכם כבר אמרתי שהייתי מתה להיות שם! מחכה למפגש הבא..
 

deep ocean

New member
בן בן בןב בן בן בן בן !!!!!!!!!!

אם אתה קורא את ההודעה עכשיו, תצלצל אלי יש לי משהו חשוב להגיד לך והסלולרי שלך לא זמין!
 
למעלה