Lyrical Attack - גשם אשליות

Poetic Death

New member
Lyrical Attack - גשם אשליות

אהלן חבר'ה, תכירו אותנו - Lyrical Attack או בתרגום חופשי לעברית-מתקפה מילולית. סיימנו לעבוד על הדמו שלנו, עכשיו תוכלו לשמוע אותו ולהביע דעה אם בא לכם. פשוט שלחו הודעה... http://www.mytempdir.com/1339770 תהנו אנשים! נ.ב לא, אלו לא ליריקל אטאק מהשיר עם מספרי הסיפורים. נ.ב 2 כמה ביטים אתם תכירו, כמה לא, כמה מקוריים. אל תתנו לזה להרוס לכם את השמיעה. נשמח לתגובות

Funky Giraffe

New member
שמעתי שיר שלכם מזמן ונגעלתי

מהוויגריות שהייתה בו אז נרתעתי מלשמוע שוב אתכם בהתחלה. אבל זה דווקא נשמע מצויין, סחתיין.
אחלה זמרת, וייב טוב, טקסטים חמודים, ביטים סבבה. משך לי את האוזן במיוחד 'גשם אשליות'. לא יכול לשים בדיוק את האצבע, אבל יש שם משהו מקורי שעוד לא שמעתי בהיפ הופ בארץ. עם זאת, ברור לכם אבל שהכל צריך ליטוש נוסף, כי זה לא ממש 100%. אז אני מניח שאלו רק סקיצות. כל הכבוד, אתם על הדרך הנכונה. אהבתי מאוד גם את 'גבולות דקים' ו'רץ נגד הזמן'. אגב, איזה ביטים מקוריים ואיזה לא?

Poetic Death

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

מה ששמעת, נגנז כמו שאתה רואה.. מסיבות ברורות
מה מקורי? הביט של "חמצן לריאות" ושל "רץ נגד הזמן". השאר או מסאונדקליק, או של אמנים אחרים, דבר איתי באייסי אם אתה רוצה אחד מהם או שמות וכאלה. שוב תודה, כיף לראות דברים כאלה על הבוקר.

pLaz

New member
טוב

אני אלך לפי השיר חמצן לריאות, על השירים עצמם אני לא אגיב אלא ישר ולעניין הבחור הראשון ששר, אין לך את זה, אני לא רואה שום דרך שאתה הולך להצליח. (אם זה בכלל הכיוון שלכם) הבחורצ'יק השני, שאני מנחש שזה לירון.. סבבה. יש לך עוד הרבה עבודה בדרך, אבל אתה נשמע טוב וכן יש בך איזה משהו שאולי יגרום לאנשים לרצות לשמוע אותך שוב. לא יודע לאן אתם רוצים ללכת עם זה, אבל אני מציע שתעבדו יותר חזק ותשקיעו הרבה יותר. בינתיים מהשירים בדמו אני לא מצאתי משהו שיעניין אותי, ובגלל זה הגבתי לכם על פי הפוטנציאל שיש בכם. בהצלחה בהמשך

ALMOG T

New member
אז ככה..

--נזק ורבלי-- בית ראשון-חי אתה מנסה יותר מדי להיות מישהו אחר לדעתי ..לוודא דווקא מישהו מסוים אתה פשוט לא נשמע אמיתי..החרוזים בבית שלך מאוד רגילים ולא מעניינים ת'אוזן כנל לגבי הפלואו שלך..מאוד שבלוני.. בית שני-לירון אתה רושם מצוין יש לך חרוזים שנתפסים במוח והפלואו שלך גורם לבנאדם ששומע ת'שיר לרצות תלשמוע כבר תשרוה הבאה..אתה גם מאוד עצמך בכל מה שאתה כותב...הביצוע לפנים.. פזמון..-ממש מפיל יש יותר מדי פזמונים כאלה... הביט גם לדעתי בחירה לא טובה מספיק בכללי לא אחד השירים החזקים בדמו --clear insanity-- שיר מצוין!!!!!!!1 פשוט שיחקתם אותה..שני הבתים עוצמתיים מאוד מבחינת ליריקה..לירון אתה נשמע כאילו אתה ממש עוד שניה בוכה בהלקטה...העברת המון רגש ופשוט כיף לשמוע ת'וורס שלך שם חי..מילים בועטות מאוד אבל הביצוע נשמע מאודדדד מונוטוני..הרעיון שעשיתים עם הזמרת הוא מאוד מקורי לדעתי ומאוד מענין.. הביט ענק גם הקלטתי עליו קטע שלי.. כיף לשמוע ניגוד כזה בשיר..שיר מצוין בפלייליסט! --חיפשתי-- בית ראשון-חי..בהחלט אחד הביצועים הכי אמיתיים ששמעתי שלך..אתה פשוט עצמך בשיר הזה גם מבחינתם ליריקס פלואו ביצוע הגשה הכל..כל הכבוד הבית השני של לירון-טקסט ענק הביצוע שלך מרגש הליריקס לא מפסיק לסחוף..הפלואו מצוין פשוט!!!!.....אני גאה בך אחי.. הפזמון..הזמרת מזייפת מאוד שם! לפעמים ממש בחצי טון אפילו טון..וחבל זה דברים שמציקים באוזן ודברים שהופכים את השיר ללא מקצועי .. ביט נחמד לדעתי היה אפשר לקחת ביט יותר עוצמתי אבל זה טוב.. כל הכבוד.. --חמצן לריאות-- אז ככה.. בית ראשון-פשוט מגעיל פשוט לא טוב זה לא אתה זה מזויף! השירים מהסוג הזה זה גם שירים שאני לא אוהב פשוט אני לא אוהב ת'סגנון הזה..אבל אם כבר עושים ת'סגנון הזה צריך לדעת איך להביא אותו בהכי הפוכה בעולם..וזה ממש רגיל וממש צפוי.. בית שני הליריקס מצוין..אבל הביצוע צריך להיות אחר לדעתי פלואו מגניב מאוד אבל שוב אם עושים שיר כזה לדעתי צריך להביא אותה בצורה שונה בפזמון הזמרת מאוד לא קשורה..זה לא מתאים לאווירה של השיר לא אהבתי את הביט בחירה גרועה וכנל לגבי הפזמון הוא מאוד רגיל ובנאלי.. בקיצור לא שיר טוב שלכם בכלל.. --גבולות דקים-- ביט ענקקקקקקקקקק!!! לירון מביא שם וורס פשוט טוב..הביצוע הפלואו המילים שומעים שהכל בא מבפנים..מתאים לך מאוד הארד ורגש מאשר אגו ושירים הומוריסטים [כשאתה אומר שם..למה התהפכת בדקה ה90 זה הזכיר לי קצת את גנגסטא פרדייס חחח] פזמון...כמו בכל השירים אתם לא שמתם ריברב על הווקאל וזה נשמע יבש ...ומת בית שני של חי-מצוין אהבתי מאוד הפלואו המילים הביצוע הכל נשמע מאוד אמיתי וזה הכי חשוב.. ככנל לגבי הבית השלישי --קץ נגד הזמן-- אינטרו יפה מאוד אהבתי את הפסנתר עם הסטרינג ו בית ראשון לירון...אתה נשמע טוב כמו בכל שאר השירים אבל בשלב מסוים הסגנון הזה הווקאל הזה הרגש הזה מתחיל לשעמם ת'אוזן..כאילו לקחת תאת אותו וורס ופשוט בכל השירים שיכתבת אותו אחרת פאנצ' שעשה לי צמרמורת..זה לא אי שפיות זמנית זה זמן לאי שפיות ראבאק איזה טוב זה כשהזמרת אומרת את המילים אחרונה בסוף הפזמון הקול ב' שלה מזייף זה נשמע לא טוב חי -נשמע טוב יחסית לדברים אחרים אבל שוב מאו דמשעמם ת'אוזן הקול שלך לא משתנה בשום שיר.בשיר הזה בכלל נשמע כאילו לא התאמצת להעביר רגש... שיר יחסית לא משהו אבל גם לא גרוע..הביט גם מאוד מעצבן בשלב מסוים לדעתי.. --גשם אשליות-- קודם כל בחירה מצוינת של ביט..גרובי Fאנקי.. אבל הליריקס נשמע לא קשור לביט שוב לגבי לירון אין לי מה לחדש נשמע טוב אבל מאוד אותו דבר בכל שיר פזמון-מאוד אהבתי יפה מאוד...נשמע טוב חי זה מאוד מציק לאוזן שאתה פשוט מונוטוני ..ואני לא אומר את זה סתם כל הזמן אתה בכל השיר הזה שרת באולי 3 תווים ..וזה אבסורד במיוחד שהביט מאוד מוזיקלי.. כאילו לא התאמצת.. הקטע בסוף של הזמרת...ממש מגניב:) יפה... אגב הביט נשמע מאוד מתאים לשיר אהבה למישהי .. בקיצור הערות כלליות אחרים החפירות מבחינת סאונד הדמו ממש מאכזב מאוד לא מקצועי יש המון היפ הופ וזה מה שחשוב אתם בועטים עם היפ הופ רק תנסו יותר לעשות מה שאתם אוהבים ולא לנסות לעשות מה שאחרים יאהבו ככה תהיו הכי טובים שילבתם יפה בין סגנונות רק צריך ללטש קצת כל שיר ושיר כי השירים נשמעים בלי מיקס לירון-בכללי בכל הדמו נתת הרבה מעצמך ושומעים את זה כל הכבוד אחי חי-תנסה יותר לעשות דברים שהם באמת אתה ואל תקרא את זה ותעביר את זה כאילו זה סתם עוד משפט קח לתשומת לבך... סחטין עליכם לילה טוב וסליחה על הארככיאולוגיה:)

Poetic Death

New member
מה סליחה?! יא חתיכת ../images/Emo47.gif!

תודה רבה רבה! התגובה הכי מושקעת שקיבלתי בחיים אי פעם, כפרה עליך, פשוט העברת בדיוק מה אני חושב על כל שיר ושיר.. אני ממש ממש שמח שאהבת, הדעה שלך מאוד חשובה לנו. תודה ענקית, אין לך מושג כמה אני מעריך את התגובה הזו. ממש שמח שאהבת בסה"כ!

פפפ..

תודה על התגובה ארכיאולוג שלי :)) טוב לשמוע ביקורת כזאת כדי לדעת מה לעשות ומה לא להבא.

volatile

New member
חפרת

רק חבל שאתה לא מכיר אף אחד מהשירים שהם לקחו מהם את הביטים. חוסר השכלה כזה במוזיקה טובה. חיפשתי - cunninlynguists - missing children - בוא תראה איך מנצלים את הביט הזה עד הסוף. non phixion - say goodbye to yesterday - עכשיו זה שיר. ולעניין הסקיצות. הליריקס בכלל לא רעים. אפילו טובים. ההגשה די סטנדרטית. הזמרת צריכה הרבה יותר הכוונה וכותב פזמונים יותר טוב. לדעתי תעבדו על ההגשה. הדבר שהכי לוקה בחסר בהיפ-הופ בארץ זה ההגשה. מעט מאוד ראפרים עובדים על זה כמו שצריך ולכן גם בשירים כמו חיפשתי זה נשמע שטוח מדי. יש פוטנציאל. תמשיכו לעבוד.

Poetic Death

New member
tnx, וחשוב לי להבהיר משהו.

הכל פה די ראשוני יחסית, אנחנו לא מסתייגים משום חומר בדמו כמובן, אבל ברור לנו שזה רק צעד ראשון ושזה צריך הרבה יותר ליטוש. כך שאפילו אם אהבתם קצת, אנחנו שמחים. תודה

ALMOG T

New member
מה הקשר לחוסר השכלה

מה זאת ההתנסות הזאת ומה הקשר לאם אני מכיר או לא לטעמי היה אפשר לקחת ביט יותר עוצמתי לשיר הזה

למעלה