Lynyrd Skynyrd VS Allman Brothers band

Anuerysm

New member
בטח שלינרד, אולמן בראד'רז לדעתי הרבה פחות

טובים ממה שעושים מהם

hkatsman

New member
Lynyrd

האולמן בראד'רז נחמדים אבל אני הרבה הרבה הרבה ותר אוהב את סקינרד.

Lynyrd Skynyrd

האמת שאני לא מכירה מספיק את האולמנים ,(למישהו יש המלצות לשירים)אבל את לינרד אני ממש אוהבת.. האא ולאולמן יש איזה שיר אחד(אינסטרומנטלי) ששמעתי טני לא זוכרת איך קוראים לו..אבל היה שם קטע שממש הזכיר לי את השיר של התונכית"ברני " (הדינוזאור..)שהייתה פעם בערוץ 1 ו2..

Anuerysm

New member
תנסי את האלבום הראשון שלהם, הוא גדול מדי

וגם Brothers And Sisters אחד המגניבים, אבל הראשון יותר

mind riot

New member
יש להם דיסק שכולל את

שני האלבומים הראשונים שלהם ונקרא beginings (יכול להיות שכתבתי עם שגיאות).מומלץ להתחיל איתו והוא עולה רק 50 ש``ח.

mind riot

New member
יש להם דיסק שכולל את

שני האלבומים הראשונים שלהם ונקרא beginings (יכול להיות שכתבתי עם שגיאות).מומלץ להתחיל איתו והוא עולה רק 50 ש``ח.

elik121

New member
lynyrd Rocks!

אחלה להקה,פשוט מדהימים,נגינה מהממת,טוב לדעת שיש פה חובבים כמוני.

elik121

New member
דווקא לא...

אני אוהב רוק-אנדרול,כעיקרון מכל הסוגים,מומלץ? סגנון דומה ללינירד?

Anuerysm

New member
יותר בלוזיים מלינרד, בכלל אנלא בטוח שיש להקה

שדומה ללינרד, אבל הם בהחלט להקת בלוז לבן נחשבת במיוחד אם שמעת את ג'ון מאייל למשל אז הם דומים מאוד

mind riot

New member
אולמנים בנקודות

אני מאוד אוהב את 2 הלהקות ולכל אחת מהם יש פרמטרים שהיא יותר טובה. המוזיקה של האולמנים יותר מגוונת ומורכבת.מלבד ההשפעות הברורות של הבלוז והקאנטרי הם גם משלבים ג`אז,מוזיקה לטינית ועוד ז`אנרים. רוק הבארים של הלינרדס שגם מושפע מבלוז וקאנטרי לעומת זאת, הרבה יותר בועט,הלינרדס הם רוקרים יותר טובים והרבה יותר טובים בלעשות שמח.יתרון נוסף של הלינרדס הוא בבלדות ובטקסתים שיש להם יותר משמעות מאצל האולמנים. מבחינת נגנים וסולן אני מעדיף את האולמנים,הלינרדס תותחים אחד אחד אבל האולמנים הם באמת חבורה מופלאה של מוזיקאים.

למעלה