LX .VS. XT יש הבדל בין הדגמים? חוץ ממשקל וצבע? אני מדבר על הXT עם ה2 בוכנות תודה מראש גיל.
ג גיל פוקס New member 5/10/06 #1 LX .VS. XT יש הבדל בין הדגמים? חוץ ממשקל וצבע? אני מדבר על הXT עם ה2 בוכנות תודה מראש גיל.
G giladz New member 8/10/06 #4 ה XT יותר טובים למה ? הXT בנוי מחלק אחד והבוכנות יושבות מקבילות אחת לשניה בצןרה כמעט אבסולוטית. (הם יושבות באותו חור). ה LX בנוי משני חלקים שמחוברים ביניהם על ידי ברגים. אם זה מורגש ? לא בטוח. גלעד
ה XT יותר טובים למה ? הXT בנוי מחלק אחד והבוכנות יושבות מקבילות אחת לשניה בצןרה כמעט אבסולוטית. (הם יושבות באותו חור). ה LX בנוי משני חלקים שמחוברים ביניהם על ידי ברגים. אם זה מורגש ? לא בטוח. גלעד
ג גיל פוקס New member 9/10/06 #5 תודה אחי אבל אתה בעצם אומר שלא יהיה הבדל בעצירה? או ששווה להוסיף את העוד 400 שקל לXT?
G gsprukt New member 9/10/06 #6 גיל שלום תבדוק עם קובי בסידן - יש מבצע על אוויד ג'וסי 5 במחיר מעולה. וד"ש חם לאבא מגיא ספרוקט
ג גיל פוקס New member 9/10/06 #7 הוא שלח לי מסר... אבל נראה לי שאני ילך על השימנו עכשיו דיברתי עם המכונאי שלי והוא אמר שאין הבדל אז כנרא אני ילך על הLX
הוא שלח לי מסר... אבל נראה לי שאני ילך על השימנו עכשיו דיברתי עם המכונאי שלי והוא אמר שאין הבדל אז כנרא אני ילך על הLX