Lucid Music

Bluescale

New member
Lucid Music

מה אתם חושבים, שווה להשקיע בזה? אני מעוניין להלחין מוסיקה אלקטרונית + קלאסית שבעצם תעזור בלבצע WILD. ע"פ המידע והמחקרים שאני עשיתי אני יודע שבWILD ישנם את השלבים הבאים: 1. רגיעה ונתינה להירדם לגוף - מוסיקה שקטה ורגועה העוזרת להירגע למשך 5 דק' 2. ריכוז ושמירה על מודעות אחרי שהמוח מתחיל להירדם - מוסיקה עדיין קצת רגועה עם PERCUSSION ממוקדם וממקד. 3. טון גובר כדי לישמור על שליטה ולא להירדם עם אלמנט חוזר (כמו השעון) 4. סיום שקט ונעלם... מה אתם אומרים, להלחין? אתם תנסו את זה?

dorfischer

New member
נהדר!

אנחנו מחכים ליצירה. אולי אפילו תוכל לשלב מסרים תת- הכרתיים שקשורים לצלילות- גם רעיון.

amit469

New member
בטח ! אבל :)

אני כבר מצאתי אחד
אני כרגע בשלבי השגה חחח זה נשמע מעניין עוד לא קראתי הכל על זה : ] אני גם חושב שזה אמור לעלות כסף .. זה מוזיקה כתוב שזה עוזר מאוד מאוד מאוד לחלומות צלולים וout of body expirince אפילו שלדעתי זה קצת שטויות (out of body expirince(

למה אתה לא עונה למסרים? ../images/Emo4.gif

שלחתי לך לפני יומיים מסר בקשר לקיט של החלומות הצלולים, למה אתה לא עונה?

amit469

New member
אמממ

שמע תביא לי את המסן שלך זה יותר קל לי .. הספרון לא כ"כ קשה להעביר אותו

amit469

New member
אה ואגב !

כתוב שם שזה מיעוד לשינה .. באמצע שינה לחלומות צלולים
יכול להיות נחמד אני יבדוק את זה ויתן ביקורת מאוחר יותר

אני עדיין לא מבין למה אתה לא עונה?

למה אתה כל כך מתעקש על המסן שלי? אין לי מסן, מה הבעיה להגיב על המסר ששלחתי לך כאן ולענות על השאלות? זה כל כך מסובך? נתתי לך קישור לאתר שדרכו אתה יכול לשלוח לי תוך דקה קובץ בגודל של עד 100 מגה ביית, מה הבעיה הגדולה לשלוח לי הספר דרך שם? זה כל כך קשה לך? אני מתחיל לחשוב שאתה לא רציני, אני עדיין ממתין לתגובה על המסר, לפחות תהיה מנומס ותגיד שקיבלת אותו...... או תכתוב שלא בא לך לענות וזהו. מאד לא מנומס.

amit469

New member
כי

כל פעם שאני מעלה את הדבר הזה זה נתקע 5 שניות לפני . מסן יותר נוח לי וזה יותר קצר . קיבלתי את שניהם ניסיתי להעלות ולא הצלחתי אני יכול לנסות עוד פעם אבל כרגע לא כי אחים שלי יהרגו אותי .. (אחד מהם משחק) וזה תוקע את הכל .. אני ישלח לך היום בליילה אני ינסה .

amit469

New member
הנה משהו נחמד

(הראל אני ישלח לך את זה הליילה. את הGUIDE) הנה אם כבר מדברים על מוזיקה
זה נשמע נחמד . זה מה שיהיה לי עוד מעט .. לאדע מתי :-S מה אתם חושבים ? תקראו את זה ותגיבו אני לא ממש יודע אני יבדוק את זה כבר
http://www.brainwave-entrainment.com/BMV_Series_10_Lucid_Dream_Cycle_CD_Lucid_Dreaming_Psychoacoustics.htm

מה הגודל של הקובץ אפשר לדעת?

הקובץ שאתה רוצה לשלוח לי (הספר וההדרכות של הקיט) כמה מגה ביית זה? ניסית להפוך לקובץ זיפ? כמה זה שוקל אחרי כיווץ? אולי פשוט תשלח לי למייל, אבל קודם תגיד לי כמה זה שוקל. ובינתיים אתה לא יכול לכתוב לי במסר מה השיטות שמפורטות שם? ומה המשקה שמדברים עליו? אתה עושה איזה חרם על המסרים של תפוז? נראה ככה.... זה באמת לא קשה, קיבלת ממני מסר, פתח אותו ולחץ על "הגב" זה לא כל כך מסובך.....

amit469

New member
!

חלאס .. אמרתי לך שאני ישלח לך היום בליילה . אני לא זוכר מה התוכן. וחוץ מזה , הטקסט הוא חלק מהקורס תלך לפי הקורס אל תקפוץ לשלבים יותר גבוהיים . אני לא יודע איך לעשות זיפ . תביא לי מייל ואני ישלח לך .

אל תעשה לי טובות ואל תשלח לי כלום

אתה לא יודע לענות למסרים, אתה לא יודע לבדוק גודל של קובץ, אתה לא יודע לעשות זיפ, אתה לא יודע שום דבר, עזוב אתה פשוט בן אדם מוגבל!! אל תשלח לי שום דבר, אני כבר אשיג את זה בדרך אחרת. תודה רבה.

amit469

New member
טוב.

התכוונתי לעשות את זה הליילה . ואגב כבר הבאתי לכמה אנשים . אתה פשוט לא יודע לחכות , אמרתי לך שאני ישלח לך הליילה ואתה ממשיך להגיד לי לשלוח ולפרט .. למה אתה לא יכול לחכות ? אם אתה רוצה אני ישלח לך אם לא , לא צריך .

לתיבת הדואר שלי יש הגבלה של 2 מגה

לתיבת דואר שלי יש הגבלה של 2 מגה לגודל של קובץ מצורף, לכן ביקשתי ממך לפחות להגיד לי מה גודל הקובץ, או לפחות לעשות לו זיפ, אבל אפילו את הדברים הפשוטים האלו אתה לא יודע לעשות זה ממש מייאש...... זו כתובת הדואר שלי, אם בא לך תשלח, אם לא אני כבר אמצא דרך אחרת להשיג את זה - [email protected] אני ממתין.

למעלה