Luca Turilli חדש? יצא למישהו לשמוע את האלבום החדש שלו, The Infinite Wonders of Creation?
A avico441 New member 20/6/06 #1 Luca Turilli חדש? יצא למישהו לשמוע את האלבום החדש שלו, The Infinite Wonders of Creation?
M Musta Susi New member 20/6/06 #2 הדודה מאפגניסטן שלחה לי אותו כבר מזמן... הוא ממש יפה, קצת שונה ממה שמעריצי לוקה היו רגילים לשמוע עד כה אבל איך להגיד, יפה בצורה שונה. מומלץ
הדודה מאפגניסטן שלחה לי אותו כבר מזמן... הוא ממש יפה, קצת שונה ממה שמעריצי לוקה היו רגילים לשמוע עד כה אבל איך להגיד, יפה בצורה שונה. מומלץ
M Musta Susi New member 20/6/06 #4 אני נאלץ להסתמך על מידע מפוקפק אבל בMetal Archives טוענים שהוא יצא ב26 למאי.
A avico441 New member 20/6/06 #5 הסתכלתי על האתר הרשמי מקודם... וזה באמת יצא ב26 למאי, אבל כל מה שמצאתי להוריד זה רק הפרומו (אבל אלבום מלא) עוד מעט אני אוכל כבר לשמוע את האלבום =)
הסתכלתי על האתר הרשמי מקודם... וזה באמת יצא ב26 למאי, אבל כל מה שמצאתי להוריד זה רק הפרומו (אבל אלבום מלא) עוד מעט אני אוכל כבר לשמוע את האלבום =)
L Lady of Luna New member 21/6/06 #6 אוו אני שמעתי דיסק טוב... הוא באמת קצת שונה ממה שרגילים לשמוע אבל עדיין יפה=]
A avico441 New member 21/6/06 #7 התחלתי לשמוע.. והקול של הסולן נשמע אחר... זה לא היה לוקה ששר באלבום הקודם? אף פעם לא הבנתי באמת... מי שר אצלו,ומי שר בrhapsody
התחלתי לשמוע.. והקול של הסולן נשמע אחר... זה לא היה לוקה ששר באלבום הקודם? אף פעם לא הבנתי באמת... מי שר אצלו,ומי שר בrhapsody
T The legendary DuDe New member 21/6/06 #9 ראפסודי - פאביו ליונה אחד הסולנים הכי טובים שיש בפאוור לטעמי. לוקה טורילי תמיד מחליף סולן, הוא אף פעם לא שר בעצמו.
ראפסודי - פאביו ליונה אחד הסולנים הכי טובים שיש בפאוור לטעמי. לוקה טורילי תמיד מחליף סולן, הוא אף פעם לא שר בעצמו.
A avico441 New member 21/6/06 #16 חבל, הוא היה מביא את פאביו לשיר P= טוב נו, אז זה היה פשוט עוד אלבום של ראפסודי, אבל לא הייתי מתנגד לזה P-:
חבל, הוא היה מביא את פאביו לשיר P= טוב נו, אז זה היה פשוט עוד אלבום של ראפסודי, אבל לא הייתי מתנגד לזה P-:
J Judass New member 21/6/06 #18 כרגע סיימתי לשמוע הדיסק זבל אורגני. משעמם עד מוות , יללות עלובות על גבי מוסיקה ללא שום השראה. Judas
A avico441 New member 21/6/06 #19 לדעתי הוא לא עד כדי כך גרוע, אבל הדיסק בהחלט מוזר, וממש ממש שונה מהאלבומים הקודמים, שהיו הרבה יותר טובים =] אני מקווה שהאלבומים הבאים של ראפסודי יהיה יותר טובים. אני בינתיים עובר לשמוע את החדש של pearl jam
לדעתי הוא לא עד כדי כך גרוע, אבל הדיסק בהחלט מוזר, וממש ממש שונה מהאלבומים הקודמים, שהיו הרבה יותר טובים =] אני מקווה שהאלבומים הבאים של ראפסודי יהיה יותר טובים. אני בינתיים עובר לשמוע את החדש של pearl jam