lubaa .אתה השליח של טמ

ertydf

New member
lubaa .אתה השליח של טמ

אתה מזלזל בספרדים אתה מעביר מסר של תרבות מזלזל בנשים אני ממליץ לך להתנצל .אחרת אני יפרסם פרטים לא מכובדים על ט על מ ועוד אז תרגע .ולמה אתה שונא את התימנים והמרוקאים כן אני משתתף בחוגים של טמ גם במסעדה אתה מככב בכנסים.ותחפש לך להגיב לאחר. ותתנהג בביתך בזלזול .

מר בלום

New member
יצא המרצע מהשק?

מה, כל העניין פה הוא על רקע עדתי? שמישהו בבקשה יסביר לי. תודה.

lubaa

New member
מר בלום יבין* מר דפקטיזם לו

אין שום השמצה נגד ספרדיפ/תימניים/או כל איש נורמלי אחר בעיה של מר דפקטיזם זה שהי חושב כל אנשים נגד הו * בעיה שלי זה אנשים מה הולך עכום לא ישרה* יש לך אינפורמצייא בשביל ט ומ וז זה בכל בלבולציה* גם אם לא יודע לשרשר לא כותב פה* לטט מחשבה שלך *בסדר לתת כאב רוש לאנשים* צטערת*לו בסדר מצב קשה קשה

מה יהיה?../images/Emo150.gif

האם כל מי שחושב ש- "ט" לא בסדר הוא דפקט? דפוק הוא מי שלא מסוגל לחשוב בעצמו, לא פוקח את העיניים ורואה מה נעשה סביבו. דפקט הוא זה שמובל באף וממשיך להאמין לשקרים שמוכרים לו. לי אין כלום אישי נגד "ט" אבל, כן יש לי נגד העשייה שלו. שוחחתי עמו מספר רב של פעמים, הוא ניסה לשכנע גם אותי. הוא אף פעם לא הצליח לעשות זאת כראוי. תמיד היו לו פליטות פה שהטילו צל כבד על מעשיו. ולעיקר, כן השמצות, לא השמצות נגד הספרדים/תימנים, זה לא רלוונטי. מה שאתה עושה כאן לרוסים כבר חרג מזמן מגדר ההלצה והבדיחה.

lubaa

New member
קשה קשה גב' קפילוביץ'

גם אותי מחכים בTV* נו מה?

לא נמאס לך להשפיל את עצמך

אנחנו חיים בשנת 2004!!! די כבר להתבוסס בביצה של ריגשי נחיתות, ורחמים עצמיים.

למעלה