LPTV 14 יצא:)

• פותח הנושא uk14
  • פורסם בתאריך

uk14

New member
LPTV 14 יצא:)

קבלו קישור http://youtube.com/watch?v=w587eF5uasQ מתאר את העבודה על האלבום החדש...מי שרוצה 15 דקות של הפרק הזה שיפנה אליי בפרטי ואני אשלח לו קישור

sapir lee

New member
XD popper stoper

חחחח הוא הרג אותי בקטע הזה
XDDDDDDDDD איזה חמודים הם ^_^ איך אפשר לא לאהוב אותם?? ובראד חייב להסתפר!!XD הם משחררים פרקים ממש מהר! שימשיכו ככה
ואני רוצה 15 דקות! *שולחת מסר*

uk14

New member
תיקון-אין 15 דקות...מחקו את האפשרות הורדה...

\=

SuperTom

New member
LOLZ..פרק ענק

החצי שעה של התיעוד כמו שאני מכיר אותם היא בטח חצי שעה של בדיחות קרש וקטעים מטומטמים וקורעים כמו ה-popper stopper , עם כל הרצון להפוך את זה למשהו רציני על הכנת אלבום חדש ומיוחד :) והמשוגע שחשב על לשלב את הרעש של המפתחות ב-Given Up גאון

Jo MilleR

New member
../images/Emo175.gifהPOPPER STOPER הרג אותי

פחחחחחחחחחח איזה קרועים הם שעה ישבתי ונקרעתי

uk14

New member
דבר חשוב לכל מיש שלא יודע...

כל פרק יש לו גם גרסא מלאה...פשוט צריך לרשום LPTV ** FULL ומקבלים גרסא מלאה ומשודרגת של הפרק...

SuperTom

New member
רק שזה קצת לא חוקי ;)

ונמחק כל כמה דקות... הפרקים המלאים יצאו (לצערי) למכירה ב-iTunes.

SuperTom

New member
לא בדיוק

ב-Meteora זה היה ככה בערך, קודם כל יצאו כל הפרקים של הגירסה הקודמת של LPTV לרשת (ובחינם) ואחרי זה הכל פלוס קטעים נוספים נכנסו ל-DVD בגירסה המיוחדת של האלבום בתור תיעוד ארוך של הכנת Meteora . רק שעכשיו, בהמשך למסורת של וורנר של לעשוק את המעריצים (ולדפוק את אלו שלא גרים בארה"ב במילא), גם את הפרקים המלאים של LPTV הם הפכו למוצר בתשלום, אם אני זוכר נכון זה עולה 20$ ב-iTunes. קצת מיותר וטיפשי, בלשון המעטה... והעניין הוא ש-LPTV הקודם היה כולו תיעוד של הכנת Meteora, הפרקים החדשים מורכבים מ-10 פרקים של תיעוד סיבובי ההופעות שאחרי Meteora ועד הכניסה לסטודיו, עוד פרק אחד של הכנת הקליפ של WID (שאת הגירסה המלאה שלו יש בספיישל אדישן), פרק של הכנת MTM (שגם אותו יש במלואו בספיישל אדישן), ועוד 2-3 פרקים לא לגמרי קשורים. כך שסרט נוסף כמו במייקינג של מיטיאורה קשה להכין מזה. אבל אני מחכה לראות איך יצא הוידאו של הכנת MTM בספיישל אדישן :)

sapir lee

New member
אוקיי...אני חייבת להגיד משהו

ראיתי עכשיו את החמש פרקים הראשונים של LPTV והשלוש האחרונים והם פשוט מטורפים!!! איזה קרועים הם!! נשפכתי מצחוק!! יואו הם הרגו אותיייייייי צ'סטר במיוחדXDDDDDDDDDDDDD אוףףףף אני רוצה שהם יבואו!!!

למעלה