love on the rocks...

violet is blue

New member
love on the rocks...

אני חייבת עזרה.. אנחנו נשואים +3 באמצע שנות ה-30 שלנו ונקלענו למשבר חמור בנישואינו במשך כל חיי הנישואין שלנו סבלתי מהתעללות נפשית מצידו ועד שאילפתי אותו והפכנו לחברים טובים ושותפים שווים בנישואין הוא סיפר לי שהוא דו מיני המשכנו בחיינו אבל מכאן ואילך חששתי שאני לא יכולה לספק לו את כל צרכיו מעולם לא היתה לי בעיה עם נטיותיו וקבלתי את הכל בסבלנות והבנה אבל אז ניסינו לצרף עוד גבר למיטה הכרנו מישהו ומכאן צמח לו רומן ביני לבין הגבר (שהתגלה כרמאי ושקרן, אבל זה סיפור אחר כבר..) בעלי גילה את הרומן והדברים הסתבכו אני לא מסירה מעלי את האחריות למה שקרה אבל אני מנסה להסביר לו למה קרו הדברים את החששות שלי ומה עבר עלי אבל הוא מסרב לקלוט כי הוא פגוע ולא יכול לסלוח מיותר לציין שאני מתחרטת ושאפילו אם זה יראה מוזר - מעולם לא הפסקתי לאהוב אותו עברנו חצי שנה של טיפול זוגי שבו בררנו את נושא הנטיות והוא אמר שאין לו יחסים עם גברים כרגע ומעולם לא בגד בי והוא אוהב אותי ומוכן לוותר על נטיותיו אבל עדין הוא מאיים לעזוב ואני כבר לא יודעת מה לעשות אני לא רוצה שיעזוב אני אוהבת אותו ואת המשפחה שלנו ואני יודעת שהמשפחה חשובה לו לא פחות איך אני מעירה אותו?

adam33

New member
יש הבדל

בין מה שאת לא אומרת את צריכה לומר אני אוהבת אותו ולא לא חדלתי מלאהוב אותו מעבר לכך ברגע שאתם החלטתם שאתם הולכים אחרי הריגוש שלכם אין לכם אלא להצטער על מה שקרה הוא בעצם פגוע על משהו שהיה צריך לצפות והוא לא צפה הוא רצה לצרף איתך מישהו הכל היה בהסכמה אז כעת צריך לעשות רגע חושבים לומר לעצמך שמה שהיה - היה ולבנות יחסי אימון בינך לבינו כי בעצם הכל היה בניכם בהסכמה עד שאת פרשת לך כנפיים ובעצם אמרת למה לא? מותר לומר חצי אמת מאשר אמת שלימה וכעת את מתחרטת על כך אז באיזשהו מקום אתם בדרך הנכונה רק שאני היתי מייעץ לך להרבות ביחסים בוני אימון בינך לבינו ולא רק לומר את אוהבת אותו אלא שהוא גם ירגיש זאת. קשה לי להתנבא אם בעתיד הוא יממש את נטיותיו ועלייך לקחת זאת בחשבון וכבר כעת לומר לעצמך איך תתמודדי אם המיטה לא תהא חלק נכבד מכם. מצד שני. יש בני זוג שנוטים לחפות את הדברים הקלוקלים שלהם בכך שכעת הם מתקיפים אותך כי כאילו הם פגועים בעוד שבפועל זה התירוץ הכי טוב להצדיק את כל הדברים הלא טובים שהם עשו עד היום כמו אלימות מילולית וכמו אוליי בגידה שלו שהוא לא אמר לך ואשר בוצעה בפועל ללא ידיעתך. אז לפי דעת בסופו של דבר שניכם שווים ואל תחסכו את כל השאלות הנוקבות בניכם.

seeyou

New member
לכול" משחק" יש חוקים! ../images/Emo150.gif

..."ניסינו לצרף עוד גבר למיטה "... גם במקרה שלך יש "חוקים"...2 הצדדים ל"הסכם" חייבים לעמוד בו! היה לך רומן? - זה נחשב...בגידה!! כמו כול בגידה יש...תוצאות... במערכת "המתקדמת" שלכם אני חושב שיש לו סיבות אחרות,כך שהוא מאיים לעזוב !! "כל חיי הנישואין שלנו סבלתי מהתעללות נפשית מצידו "....למה התכוון המשוררת?

למעלה