Love Is In The Air 21/10/2006
1 19אנונימוס New member 21/10/06 #2 אם אתה שוב מתאהב לי במישהי שנראת כמו יאסר ערפאת או שיח יאסין אני אישית דוקר אותך! וחוץ מזה מברוק וכאלה ומה קורה אח שלי הכל בננה אגוזים סקס סמים ובלוגTV?
אם אתה שוב מתאהב לי במישהי שנראת כמו יאסר ערפאת או שיח יאסין אני אישית דוקר אותך! וחוץ מזה מברוק וכאלה ומה קורה אח שלי הכל בננה אגוזים סקס סמים ובלוגTV?
S Sexy MF New member 21/10/06 #3 לא אחי אני מעדיף בחורות שלא נראות כמוך . חוץ מזה הכל מדהים - מה איתך ?
1 19אנונימוס New member 21/10/06 #4 וואלה אח שלי הכל סבבנגים עוד 4 חודש מחליף תפקיד לתפקיד של שכונה וכאלה ואתה יודע חיים נושמים ובועטים ד"א שדר אליי איזה טלפון היום או מחר צריך לשאול אותך משהו
וואלה אח שלי הכל סבבנגים עוד 4 חודש מחליף תפקיד לתפקיד של שכונה וכאלה ואתה יודע חיים נושמים ובועטים ד"א שדר אליי איזה טלפון היום או מחר צריך לשאול אותך משהו
S Sexy MF New member 21/10/06 #5 וואלה . סחטיין אחי . אני קיבלתי את התעודה של ה MCSA שעשיתי לפני כמה ימים בדואר ועכשיו אני מרוויח שלושים ואחת מליון דולר בחודש . סתם סתם, אבל אתה יודע מתחילים להתקדם . מנהל מוצר Kaspersky , נחמד לא ?
וואלה . סחטיין אחי . אני קיבלתי את התעודה של ה MCSA שעשיתי לפני כמה ימים בדואר ועכשיו אני מרוויח שלושים ואחת מליון דולר בחודש . סתם סתם, אבל אתה יודע מתחילים להתקדם . מנהל מוצר Kaspersky , נחמד לא ?
X XXXקטנה בעמXXX New member 21/10/06 #6 אביתר מאמי וקובי אביתר קובי התאהב בי זה אתה מרשה לו? אני עוברת אצלך?
מ מאוהב בקארינוש שלי New member 23/10/06 #7 וואלה אני לא מרשה גלוש מתוקה שלי אני רוצה אותך רק לעצמי חחחחחחחחחחחחחחחחח סתם מאמי הלוואי ותהיו ביחד שתי אנשים שאני אוהב ביחד דווקא נשמע לי מעולה
וואלה אני לא מרשה גלוש מתוקה שלי אני רוצה אותך רק לעצמי חחחחחחחחחחחחחחחחח סתם מאמי הלוואי ותהיו ביחד שתי אנשים שאני אוהב ביחד דווקא נשמע לי מעולה