Love Battery

Love Battery

שאלה לסיאטלוג המומחה שלנו, אבל גם לכולם, אם מישו יודע משהו כמובן. בקיצור, הבנתי שהם שילוב של שני הגיטריסטים של blind melon והמתופף הראשון של פרל ג'ם, דייב קרוסן. חוצמזה, הבנתי שאחד מהדיסקים שלהם נחשב ממש ממש טוב, אבל אני די בטוח שאין אותו בארץ. (או שמא..?). בקיצור, אם למישהו יש משהו להוסיף, זה יתקבל בברכה.
tool- aenema

סליחה, טעות, כמובן שהכוונה הייתה

ל-unified theory. אבל גם בקשר ללאב באטרי הייתי שמח לדעת פרטים. הדבר היחיד שאני יודע עליהם זה שהם קשורים בצורה כלשהי לpresidents of the usa הסיאטליים הנחמדים. מישו...?

n u t

New member
../images/Emo12.gif יש להם יותר מדיסק אחד?

אני הבנתי שהם הוציאו רק דיסק אחד שנקרא גם unified theory ושנה שנתיים אחרי זה הם התפרקו...

Jezebel Woman

New member
יפה! אני מתה עליהם. יש לי 3 CD שלהם

רוצה? שלח לי דיסקים אני אצרוב לך. [email protected] הכי טוב שלהם הוא- straight freak ticket אחלה דיסק שבעולם. תנסה להשיג דרך האתר של subpop. אני קניתי את זה מזמן בחו"ל... ויש לי עוד אני דיסקים שלהם- שהם פחות טובים. יעל

Jezebel Woman

New member
unified +love battery וכולי...

יש לי גם וגם. ושניהם טובים ומומלצים. הדברים ששמעת נכונים. לך ל- allmusic וכתוב שם מי היו חברי הלהקה. unified- הנגנים של בליינד מלון עם זמר אחר. battery- נראה לי מ- Motherlove bone והמתופף של פרזידנטס...אבל תבדוק. בכל מקרה. יש לי את כל הנ"ל ומי שרוצה וישלח דיסקים אני אביא לו. ואני גם אולי אשים שירים שלהם בערב גראנג' עוד שבועיים. אז תבואו. חוץ מ- unified יש את abandon jalopy שזה של brad smith שהיה בבליינד מלון. יש לי אותו גם. הוא טוב. בי ג'ז

נראה לי שהעובדה שהמתופף שלהם הוא

המתופף המהולל של TEN זאת עובדה מרגשת, לא...?
מעין איחוד גראנג'יסטי שכזה....

למעלה