lostprophets...

Snorlax

New member
lostprophets...

קודם כל שלום לכם... losprophets להקה מדהימה (לדעתי) האלבום שלהם משהו נדיר הרבה זמן לא שמעתי אלבום כזה שכל שיר בו הוא חוויה ובדיוק מה שאני אוהב... מי שמכיר אותם יודע אולי על להדות שהסגנון שלהם דומה לlostphropets????

...

incubus hoobastank אממ ואני חדשה..אז תנו לי ניו בריד טוב (לא מה שמראים בטלויזיה בדרך כלל.. משהו לא מוכר..)

KsesWes

New member
אמממ

audiovent ועוד הרבה להקות לפי דעתי הם לא חידשו שום דבר הכל שם כבור מוכר בעניי לא מעניין

40Below Summer

רווח בין ה40 לBelow, פשוט הסדר מתפקשש אם עושים רווח ;[ בכל אופן, לא שמעת עליהם מהטלויזיה, אחת מהלהקות ניו היותר אהובות עליי אגב מפתיע לראות מטאליסטים פתוחים לניו, רוב אלה שכותבים בפורום מטאל, שלא כמוך, לא מוכנים לשמוע את זה \ על זה, איזו פוביה לא מובנת, פגיעה בכבוד או משהו. אבל את שומעת הרבה מטאלקור אז מכאן החיבור מובן.

גרררר.. ../images/Emo13.gif

אני שומעת הארדקור, מטאלקור, אימו.... 200North the used a long winter a static lullaby deviat the bled alexisonfire american football hopesfall unearth biohazard merauder bury your dead underoath as i lay dying boy sets fire end this day diecast backfire finch from ashes rise from autumn to ashes further seems forever the juliana theory walls of jericho brand new disaster הממ ועוד הרבה...

T a L L L

New member
הממ..

של פורטי בילוו סאמר, יש את ה-שיר שלהם שזה Rope. מישהו הזכיר את Audiovent, הם לא בסגנון של הלוסט פרופטס אבל הם מעוליםםם..

למעלה