Lost in time... Lost In Space

Lost in time... Lost In Space

ברצוני להזהיר אותכם ממסעדה בשם space ברחוב המסגר בתל אביב. האוכל אומנם טעים, והמלצרים חביבים, אך הזמן, הזמן שעובר עד שמקבלים את ההזמנה נמשך לנצח. נכנסנו למסעדה בשעה 14:15 (במקרה התקשרו אלי לסלולרי ממש מול המסעדה, כך יכלתי לדעת את הזמן המדויק שבו נכנסתי אליה), ולאחר מספר דקות הזמנו ארוחות עסקיות הכוללות לחם, מנה ראשונה, מנה עיקרית ומנה אחרונה. בשעה 15:10 טרם קיבלנו את המנות העיקריות וקראנו למלצר. כשהתלוננו בפניו, הוא שאל אותנו האם טרם קיבלנו את המנה הראשונה או העיקרית. אתם קולטים, נראה לו סביר שלאחר כמעט שעה עדין לא מקבלים את המנה העיקרית. כעבור רבע שעה, בשעה 15:25 קבלנו, סוף סוף, את המנות העיקריות. כשסיימנו את המנות העיקריות, החלטנו לבקש את החשבון מבלי לחכות למנה האחרונה (למרות ששילמנו עליה). בהתחלה ביקשתי מהמלצר את החשבון, ולאחר המתנה של 10 דקות, ניגשתי באופן אישי לקופה וביקשתי את החשבון. הפעם החלטנו לא לחכות לאף מלצר, ניגשנו כולנו ביחד לקופה, כל אחד שלף את כרטיס האשראי האישי שלו ושילם תמורת ארוחתו. יצאנו מהמסעדה בשעה 16:10. עלי לציין שלרוב אני צרכן נוח יחסית. אינני קטנוני, אני סובלני לטעויות של מלצרים (או מוכרים או כל נותן שרות כזה או אחר), ולא נותן לתקלות קטנות בדרך להעיב על בילוי. יחד עם זאת, לצאת ממסעדה לאחר שעתיים (!) ועוד ללא השלמת ההזמנה נראית לי כהגזמה פראית. מיותר לציין שזוהי הפעם הראשונה, שאני יוצא ממסעדה מבלי שקיבלתי את הזמנתי המלאה, משום שאין לי כבר כח להמתין עד בוש. זו גם הפעם הראשונה, לפחות לפי הזכור לי, שלא השארתי שום טיפ.

היה במסעדה עומס, אבל לדעתי בגלל זמנ

היה במסעדה עומס, אבל לדעתי בגלל זמני ההמתנה. כאשר מרבית הלקוחות נתקעים למעל שעה וחצי, אז המסעדה פשוט אינה מתרוקנת. בזמן שאני הייתי ליד הקופה התלוננו עוד שני שולחנות על זמן ההמתנה. בנוסף, מצאנו את עצמינו מתבדחים עם השולחן לידינו על זמן ההמתנה, כך שניתן להבין שהיתה בעיה כוללת במסעדה, לא רק אנחנו נתקענו. תראו, לדעתי היתה להם איזו בעיה במטבח. אולי הם לא ציפו לכמות גדולה של אנשים, אולי אחד התנורים לא עבד, אני לא יודע, ולא ממש מעניין אותי. לפני מספר שבועות נכנסתי למסעדה אחרת באזור, דברי הימים. מיד עם כניסתי הודיע לי המלצר שבשל פיצוץ בצינור המים המנות מתעכבות, והשאיר לי את שיקול הדעת אם להשאר או לא. החלטתי להשאר, ולמרות התקלה קיבלתי את המנה שלי לאחר זמן סביר. בנוסף, למרות שלא ביקשתי, לא חייבו אותי על בקבוק מים מינרלים שהזמנתי. לדברי הימים אני אחזור בכיף, את ספייס כבר לא אראה מבפנים.

למעלה