פרק אדיר!
ממש אהבתי. וכעסתי על ג'ק. מה זה צריך להיות?! לפני רגע לא עזבת את האיש הגוסס שיגיד לך מה קייט עשתה, וכשהיא מתיישבת לידך ורוצה לספר לך מה היא עשתה אתה אומר שזה לא מעניין אותך?! אז...קודם כל, לא נראה לי הקטע הזה שאתה משנה את דעתך כל שניה. וחוץ מזה, מה..אתה אולי לא רוצה לדעת, אבל אני כן! פשוט חצוף. וחוץ מזה..לוק היה ממש חמוד, כשהוא גילף את המשרוקית והכל, קרא לכלב ועזר לאבא של וולט (שכחתי איך קוראים לו...
) כי הוא נראה כזה מרושע, לא יודעת למה.. אבל הוא חמוד. (וקצת עצוב שרק הוא לבד בסוף). ואני חייבת להגיד ש...סוייר פשוט נראה טוב. וסוף סוף הוא היה קצת אנושי, והיה עצוב כשהוא ירה לאיש בבטן (כמו מטומטם, יש להודות.) והקטע הזה טיפה הצחיק אותי, כי עד שג'ק טיפל בו הכי טוב שיכל, פתאום סויר בא, ובמקום לעזור לאיש ולגאול אותו מיסוריו, הוא רע פוצע אותו קשה יותר, ועושה לג'ק יותר עבודה..
ודבר אחרון- אני פשוט אוהבת את צ'ארלי. אז נכון שלא הראו אותו הרבה הפרק, אבל כל פעם שכן, הוא היה כזה חמוד לכולם. הוא כל הזמן מתיישב ליד אנשים מספר להם על הלהקה גם אם לא אכפת להם..
חח..הוא כזה חמוד. מה שמוביל אותי לשאלה- אם אתם הייתם על האי, בלי חבר או קרוב משפחה משלכם, עם מי הייתם מתחברים באי? אני אומרת, שוב, הייתי שמחה להיות ביחסי חברות עם צ'ארלי. הוא פשוט מתוק. ועם הארלי, כי הוא מצחיק לאללה.