Lost 1x01 - Pilot

אני יודעת.

בטח שאני רואה לוסט אחרת מה אני עושה פה? וזה לא שאני שוכחת, זה שאני לא בבית, אבל תודה.

netaK

New member
בון ../images/Emo99.gif

המציל הלא מוצלח

LoLo16

New member
Lost... ../images/Emo160.gif

לו רק יכולתי לנשק את ג'יי ג'יי, הייתי עושה זאת.
הפיילוט, למרות שראיתי אותו כבר לפני הערב, מדהים כל פעם מחדש. הגאונות בעשייה, הבימוי המדהים (בבקשה תגידו לי שהבמאי זכה באמי על זה), הכל במקום ובדיוק איך שהוא צריך להראות. הייתי הולכת יותר רחוק ואפילו אומרת- שלמות. הרעיון של התוכנית קסם לי, ואני חובבת מדע בדיוני כך שהתוסף המפלצתי רק הוסיף. פשוט נהניתי מכל שנייה וכבר היום אני מתכננת לצפות בכמה שיותר פרקים שאפשר להכיל בלילה, כי הבנתי שהיא רק משתפרת. אני מודעת לכך שאין לנו 12 מליון דולר לבזבז לפרק, אבל אנשי טלוויזיה ישראליים- שימו
ככה עושים טלוויזיה
זהו, אני מאוהבת.

TomZiZi

New member
ראיתי בפעם השניה

וואו, הפרק הזה כל כך גרוע לעומת ההמשך... דודה שלי התקשרה אלי באמצע והכריחה אותי שאני אגיד לה מה זה היצור שהרג את הטייס ושעושה את הרעשים. אמרתי לה שאני בפרק 20 ועדיין לא יודעים מזה, נשמע די דבילי :|

rds15

New member
../images/Emo129.gif|כותרת|פשוט פרק טוב.

הבימוי, המשחק, הצילום. פשוט מעולה. הכמה דקות הראשונות מעבירות בצורה מעולה את התחושה של "איפה אנחנו?" ואת הבלבול של כל ה48 ניצולים בקשר למה צריך לעשות עכשיו, וכבר מעכשיו זה ברור לכולם שג'ק הוא בתפקיד המנהיג, גם אם אף אחד לא אמר את זה במפורש. צ'ארלי קצת היה בלתי נראה בפרק הזה
כאילו ג'ק וקייט התעלמו מהנוכחות שלו לחלוטין.

TomZiZi

New member
ממש ספוילר!

אם אני רושם שיש משהו מסתורי באי זה גם ספוילר?

לא, ../images/Emo58.gif

אני חושבת שהם מדברים על זה שאמרת שעדיין לא גילו מה זה המפלצת.

Phoebe D best

New member
פרק ממש טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ממש אהבתי!!! יש הרבה מתח... ובקטע שהם הלכו למטוס וראו את הטייס ממש נבהלתי!!! לדעתי פרק מעולה!!

למעלה