Lost 1x01 - Pilot

I Love Paige

New member
Lost 1x01 - Pilot

אז הנה הסדרה מתחילה לה בארץ... רק עוד שבע ורבע שעות.
מצורפת תמונה עם אנשים והשמות שלהם... נסו לזכור.

netaK

New member
למטה מימין לשמאל אלה

שאנון shannon סאן sun וג'ין jin

IDOffryn

New member
מסתבר שהפרסום לסדרה די עזר

חברים שלי באו אלי היום "אתה יודע מתחילה היום סדרה "אבודים" אני חייב לראות את זה" ובכלל לא חשבתי שהם מודעים לקיום של הסדרה והם עוד יותר התפלאו שאני כבר בפרק 20 ועכשיו הם עוד יותר רוצים לראות את זה שאמרתי להם שהסדרה ממש טובה.

אני אמרתי ל3 חברות שלי לראות

ונראה לי שרק אחת ראתה :/ זה מבאס אף אחד כבר לא רואה טלוויזיה. טוב נקווה שנצליח לשכנע את השאר לראות את הפרקים הבאים.

arthurz15

New member
אוי היה נוסטלגי

שיכנעתי את כל המשפחה לראות... הם נהנו

ענת309

New member
לגבי השידור היום

גם אני שכנעתי את כל המשפחה שלי לראות והם נורא הצחיקווו אותי כל שניה הםקפצו מהכורסא מרוב פחד היה מגניבבב

ראיתי ../images/Emo13.gif היה נחמד מאוד

אני לא צופה בנט, אז זו פעם ראשונה שראיתי את הפרק. צ'ארלי חמוד
היצור הזה נשמע מפחיד, אני תוהה מתי סוף סוף יראו לנו אותו, נראה לי שהוא איזשהי סוג של ציפור, אולי - בגלל איך שהוא חטף את הטייס וזה שמצאו את הטייס על העץ. סה"כ בקושי הכרנו אנשים היום - ג'ק, צ'רלי וקייט, בעיקר. את השאר ראינו לזמנים מאוד קצרים, וגם בלי השמות שלהם. הבחורה בהריון ממש חמודה - אני מקווה שכשהיא תלד התינוק יהיה בסדר... וכמובן, הרופא שרד. כמה צפוי. ברור היה לי מהרגע הראשון שאחד מהניצולים הוא רופא - אם לא, מי יטפל בכל הפצועים? בכל סידרה שצריך עזרה, יש שם מישהו שהוא רופא, או אח, או שסתם למד היימליך ואני תוהה - הא אין בעולם אף מסעדה שאין בה מישהו כזה? אף מטוס שאין בו באותה טיסה מישהו כזה? חחח, בסדרות - אין מצב שלא יהיה!

11שון ובל

New member
פרק תותח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הכול היה טוב.... הכוווול!! תסריט טוב, שחקנים טובים, ובכלל משחק טוב מכולם!!!! הרבה זמן לא ראיתי כזה דבר... זה ממש נראה סרט.!!! והכי מעניין שהתוכנית נראית כאילו היא מתרחשת על מסך ירוק/כחול.. והכולל בכלל אמיתי!!!! ממש טוב!! אני מחכה לביקורות מחר!!!

ענת309

New member
זה לא ציפור

זה ממש לא ציפור איזה דימיון, זה נראה לי מפלצת גדולהה

PIPER 4 ever

New member
היה פרק מצויין

אממ אותי זה דיי הפחיד.. חח המשחק היה מצויין ואהבתי את העלילה

4 8 15 16 23 42

New member
לא נורא. יש שידור חוזר ב1 אם אני לא

לא נורא. יש שידור חוזר ב1 אם אני לא טועה.

היה נהדר!!!

הסדרה הזאתי כל כך טובה! היה טוב לראות שוב את ההוא מזהות בדויה שוב בהופעת אורח (שכחתי את השם). סדרה נהדרת וחבל מאוד שעושים מה שעושים לכל סדרה נהדרת בארץ - שידור שבועי! שבוע הבא עד הפרק הבא (אלא אם יבטלו בגלל ליל הסדר)! מזל שאני כבר ראיתי עשרה...

TheCharm

New member
מה שעושים לכל סדרה נהדרת בארץ?

אממ, גם באמריקה זה משודר אחת לשבוע, ולהיפך, שבישראל דווקא יותר טובים - כי אין את ההפסקות הארוכות והמייגעות של ארה"ב, וברוב הערוצים גם אין פרסומות, כשבארה"ב - בכל ערוץ יש פרסומות!

ערוץ 10 עשה הכי טוב...

למשך תקופה קצרה הוא שידר את 24 פעמיים בשבוע ולמרות שזה נפסק (והוא אפילו העביר את זה ליום שבת) זה עדיין היה הכי טוב.

זה באמת היה ההכי טוב

אבל עכשיו כששמו את זה ביום שבת אני כל הזמן מפסידה.

את רואה אבודים נכון?

אז תזכרי כל פעם בסוף הפרק ביום שבת לעביר לערוץ 10 - 24 מתחיל בדיוק בסיום הפרק של אבודים (אפילו הפרסומות מסתיימות)

למעלה