lose r´slf

raall

New member
lose r´slf

איפה לעזאזל יש תרגום של השיר לעיברית, ראיתי בערוץ 3 או 1 תוכנית על מיכאל זוארץ או משהו כזה על סרטים חדשים והיה קליף עם תרגום מלא של כל השיר. אולי מישהו יוכל לעזור לי ושלוח לי למייל את התרגום ואני אודה לו מאוד [email protected]

power of three

New member
נצל"ש! יש לי שאלה!!!

בשיר "סופרמן" מוזכר השם מריה (יש להניח מריה קארי): What you tryin to be, my new wife? What you Mariah? fly through twice, But I do know one thing though, Bitches they come, they go, ... ורציתי לדעת אם יש למישהו כאן מושג מה בדיוק היה בינהם ואיך זה נגמר? הכוונה הוא שונא אותה? או שהוא מחבב אותה? תודה.

Friends G i r l

New member
או כן מריה ואמינם! ../images/Emo60.gif

אהבה בטוח אין פה! הכוונה כאן היא למריה האורגינלית הלא היא מריה קארי! היה להם מין סטוץ שכבו כמה פעמים וכאלה היא כבר התחילה להתלהב ולספר לעיתונות הוא לא כל כך אהב את זה והחליט לפרק את החבילה... בגלל זה הוא אומר מה את מנסה להיות אישתי וכו'.. אז כן הוא שונא אותה ואם אני לא טועה היא החזירה לו מלחמה באחד מהשירים שלה ורשמה משהו עליו... אבל בנוגע לזה תצטרכי לשאול מומחי מריה אני לא מכירה בכלל את השירים שלה (לא משהו לפי דעתי....)

M ShadY

New member
זה לא היה ממש סטוץ

הם היו ביחד בערך שבועיים, וכן, העבירו לילות יחד בזמן שאמינם שהה באל.איי. מריה קארי ב-כ-ל-ל (כאן הייתה הטעות שלך Friends G i r l) לא סיפרה לעיתונאות את המערכת יחסים (אם אפשר לקרוא לזה) שהייתה בינה לבין אמינם. רק שבאותה תקופה הייתה שמועה שתפסו את אמינם ומריה באמצע ארוחה רומנטית אם מעריצי אמינם הותיקים זוכרים... בכל קרה, אמינם דווקא לאחרונה סיפר את כל הסיפור הזה למגזין 'סאן' בהתחלה, שהודה שאכן יצא תקופה קצרה עם מריה קארי באוגוסט 01'. לאחר מכן אמר שהוא מאוד מכבד אותה מבחינה מוזיקלית, אבל את האישיות שלה הוא לא מחבב ובגלל זה הוא זרק אותה. לאחר מכן... הוא אמר שהוא יצא איתה הייתה אחת הטעויות הנוראות ביותר בחייו. מריה קארי החזירה לו בשיר קלואן, ופעם פירסמו כאן תירגום לזה. בכל מקרה, חכו לאלבום הבא של אמינם...

Altryne

New member
עוד דבר....

אמינם זרק את מריה בדיוק שביום שאבה שלה מת!!!

Friends G i r l

New member
טוב אני קראתי באיזשהו...../images/Emo60.gif

עיתון שהוא שונא אותה בלה בלה... נרהא לי שיש מתח בניהם (ושבועיים כאלו נקראים מין סטוץ ממושך לא?) באנגלית זה בטח נקרא: thing
ובמחשבה שניה את צודקת זכרתי שאחד מהם פיטפט על זה כנראה שזה אמינם כמו שאמרת לא זכרתי מי זה היה... הכל מקרה בשורה התחתונה אהבה בטוח יאן בניהם! שנאה ספק סלידה...

M ShadY

New member
זה היה בצחוק

ואם שמת לב בתחילת ווין דה מיוזיק סטופס הוא אומר שהוא מתחנן למריה שתקח אותו בחזרה.

Friends G i r l

New member
זה לא היה בצחוק בכלל...../images/Emo60.gif

הוא שונא אותה ואני לא יודעת בקשר לזה שהוא ביקש שהיא תיקח אותו בחזרה... אבל בהווה הוא שונא אותה!

M ShadY

New member
חחחחחחחחחחחחחחח...

קני אלבום דה אמינם שואו ותשימי שיר מספר 16. חוצמזה שאם הוא היה שונא אותה הוא היה יורד עליה חזק כמו מובי, הוא פשוט יצא איתה זמן קצר, ראה שהוא לא נהנה איתה, וזרק אותה. הוא חייב לשנוא אותה בגלל זה? הוא פשוט לא כ"כ נהנה בחברתה. הוא ניסה, רק שלא הולך, זרק.

power of three

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo51.gif לכל מי שענה לשאלתי!

אמינם מוכשר ועוד נראה אותו הרבה על המסך הגדול, נכון?

למעלה