אמנם הם נראים כשרוניים מאד כולם אבל... זה נראה כמו קליפ של בוייזון. כל הקטע של לבוש תואם (כולל כובע@!?#) לא מרגיש פלמנקו בשבילי וגם תנועות מתואמות של 5 בנים יוצר תחושה של משהו ממוסחר
חברים, אי אפשר לדעת איך תהיה ההופעה, אפילו לא על סמך קטע מוקלט. זיכרו, גם מופע גרוע הוא "טוב", הצפייה במופע גרוע הופך אותנו ליותר מושכלים בתחום הפלמנקו, ואפילו מלמד אותנו מה לא לעשות....חומר למחשבה.
You can learn a lot - even from bad performances; it's always important to know what NOT to do. And besides, even if the dancing is bad, the music might be good....!!!!
לדעתי הם רקדנים פשוט שלהתעלף! א ב ל יש להם חלקים בהופעות שהמוסיקה היא לא פלמנקו בכלל (וחלקים שכן-יש קישור ששמתי לפני כמה ימים) והם כמות של רקדנים על הבמה, שחלק גדול מהזמן עושים את אותן תנועות ביחד באותו הזמן ולכן זה נותן את הרושם של ריברדאנס. אי אפשר לדעת מה יביאו לנו הפעם אבל אני בטוחה שזה יהיה מעניין ושווה לראות
שהם רקדנים מעולים.. אבל כשרון הריקוד שלהם זה לא העניין כאן. העניין הוא המופע.. הקונספט.. הרעיון. אני אישית אוהב מופעי פלמנקו אינטימיים.. אותנטים..הכי ספרדי שייש.. פשוט מכמה קליפים שראיתי קיבלתי את הרושם שזה פשוט ריברדאנס בזווית ספרדית.שזה לא רע !!! חס וחלילה. זה בידור .. זה יפה.. ההפקה מדהימה.. אבל זה לא מה שאני מחפש. פשוט שאלתי אתכם "האם אני טועה?" במובן שהרושם שקיבלתי ( שזה ריברדאנס ) מוטעה.. ובעצם יש יותר פלמנקו ממה שחשבתי. יום מקסים לכולם ! FALCOR.