Lord of the Rose

FiRePOweR

New member
Lord of the Rose

כמה שאלות : 1) SC - זה summer of chaos כלומר ספירה חדשה כמו PC וכדומה ? לא לקרוא עם לא קראתם את מלחמת הנשמות !!!
עכשיו אף אחד לא מאמין בפלאדין ? כלומר אני קורא את LORD והם לא מזכירים את פלאדין אלא את קירי גודית (האבירים) שגם הוסיפו איזה אל חדש לרשימה ודרך אגב מה קורה איתו מה הוא עושה בימים אלה ? ( הוא פנוי לאיזה הרצאה באיקון?)

strahd

New member
תשובות

1. SC זאת ספריה חדשה, אבל לא Summer of Chaos (למרות שזה נחמד לאללה) אלא Second Cataclysm, יענו החורבן השני. 2. צריך לזכור שבסוף מלחמת הנשמות, פלדין כבר לא אל, אין טעם לעבוד אותו או להתפלל אליו אם הוא לא מחזיר תפילות, לכן האבירות הפכה את האל שהיה הפטרון של האבירות, קירי-ג'ולית', אל הקרב הצודק לאל שבו הם מאמינים ולראש הפנתאון הטוב (בעיניהם לפחות). הוא לא אל חדש בכלל והוא אפילו מוזכר באגדה על הומה ובספרים אחרים העוסקים באבירות. אם סיימת את הספר, אתה יכול להתענג שוב על הביקורת שלי, וגם לקרוא שם בנוסטלגיה כיצד אתה שואל אותי אם כדאי לקרוא. נו, היה שווה? לדעתי כן. הספר מציג את אבירות סולאמניה באופן אחד לגמרי ותיאורי הקרבות ממש טובים. לדעתי, אחד הטובים של דאגלס נילס.

FiRePOweR

New member
אחלה, אבל לא התכוונתי

לא התכונתי לקירי גודית אלא ל Shinara . וכן זה ספר מאד טוב אני ואתה יודעים ש douglas niles יודע לכתוב נקודה. אבל אתה יודע מה הדבר שהכי לא אהבתי בספר ... בעמוד השני כתוב the crown and the sword (2006) The last measure (2007) אוףףף. טוב נחזור לקרוא את אברון

strahd

New member
שינארה היא לא אלה חדשה

היא אלת המסחר, והמקבילה לווקין של הממלכות הנשכחות. מכיוון שמנהיג האבירות המאכער הזה הוא סוחר, בוודאי שהוא ינהיג את אלת המסחר. ותמשיך לקרוא את אברון! אברון! אברון! מה כבר קראת משם?

FiRePOweR

New member
אברון

קראתי את marked for death ונשארו לי כמה עמודים מ crimson talisman

strahd

New member
marked for death הוא נחמד

אהבתי יותר את עיר המגדלים, ספר שממש פותח את הסדרה של העולם.

למעלה