Lord Of The Flies

Palm tree

New member
Lord Of The Flies

לא איכפת לי עד כמה שגוי זה מבחינה רוחנית. מדי פעם לפעם צץ שיר שנוגע בך במקום הכי עמוק. יש רק אנשים מאוד מסויימים שירגישו אותו דבר כמוני. רק אלו מה"שבט" שלי. כל השאר לא מסוגלים להבין. I don't care for this world anymore I just want to live my own fantasy Nothing is ever the way it shoud be What was meant to be is now happening I've found that light living in danger Living on the edge it makes feel as one Who cares now what's right or wrong it's reality Killing so we survive wherever we may roam Wherever we may hide we've got to get away I don't want existence to end We must prepare ourselves for the elements I just want to feel like the storm We don't need a code of morality I like all the mixed emotion and anger It brings out the animal the power you can feel And feeling so high on this much adrenalin Excited but scary to beleive what we've become Saints and sinners Something within us We are Lord Of The Flies (iron maiden - lord of the flies. נשמע הרבה יותר טוב עם מוסיקה. תורידו בקאזה.
)

mimeli

New member
והנה עוד שיר..

של VONDA SHEPARD/100 TEARS AWAY דווקה מאוד "מודעות"..אני שומעת את זה הרבה כשאני זקוקה לעידוד. בקישור של השיר חיברתי בין הישר,המילים ובין ציור שלי.. תרגום יבוא למי שרוצה.. ב-
סימון.

mimeli

New member
והנה התרגום לשיר..

במרחק של 100 דמעות ועכשיו לך ותבכה פשוט תיכנע אל אי השפיות הדרך היחידה לרגיש את השמחה- זה קודם להרגיש את עצבך. ועכשיו לך ותפליג פשוט תיכנע לים הדרך היחידה לרסן את פחדך- זה להרגיש את תנועותיו החזקות אתה רחוק מאוד ממקום שאתה קורה "בית" יש מקום בליבך,אתה לא לבד כל האושר שהנך מחפש כל השמחה שאתה מתפלל עבורו הם יותר קרובים ממה שנדמה לך רק במרחק 100 דמעות ועכשיו לך ותקשיב פשוט תיכנע לקולות אתה חושב שאתה נדחק אל הפינה אבל יש לך כל כך הרבה בחירות אתה רחוק מאוד ממקום שבו אתה מרגיש בטוח שקט נפשי בא אלה ממקום אחד כל האושר שהנך מחפש כל השמחה שאתה מתפלל עבורו הם יותר קרובים ממה שאתה חושב- רק במרחק 100 דמעות אתה רחוק מאוד ממקום שאתה קורה "בית" יש מקום בליבך,אתה לא לבד כל האושר שהנך מחפש כל השמחה שהנך מתפלל עבורו הם יותר קרובים ממה שנדמה לך - רק במרחק 100 דמעות מה שלא יהיה שיגרום לך להרגיש טוב אתה יכול לקבלו אם תרצה אילו ידעת שהייתה יכול זה קרוב יותר ממה שנדמה לך- רק במרחק של 100 דמעות. סימון

למעלה