LOOOOOOOOOOOOOOOOL

ashkeloni

New member
LOOOOOOOOOOOOOOOOL

זה ה-FUCKING פרק הכי מצחיק שראיתי בחיים שלי!!!!!!!! 1. הדיבוב העיברי 2. צרחות הצימחה המטומטמות של כולם 3. הדיבוב המפגר של פורונגה! 4. ההלם של מקיטה אחרי שהם קראו לו מקיטה'לה/מקיטוש, עכשיו שאני חושב על זה...וג'יטוש ווג'יט'לה ישמעו הרבה יותר מצחיק

ashkeloni

New member
חחחחחחחח

המחיאות כפיים שלהם ממש מגוכחות! איזה קול אומלל ומפגר תקעו למורי... אני נשבע! זה היה הדיבוב הכי מצחיק שהיה עד עכשיו לדעתי!!! אוי...אני כבר מת לראות מה יקרה בפרק עם החולצה הורודה!!!

חחחחחח

פורונגה באמת קרע אותי עם הקול הכל כך מעפן שלו. ודרך אגב, קראו לוג'יטה "מאקיט'לה" בגלל שאיך רצית שיהיה הכינוי שלו? מאקי? הרי הם לא יכלו לעשות את זה "מאקי" כמו שיש וג'יטה והכינוי הוא- וג'י. אז האולפנים היו צריכים לחשוב על כינוי אחר, וחשבו על מאקיטוש או מאקיט'לה, כמה פטתי.

URNFS

New member
actually

in japanese it was 'vageta-KUN' so i dare to comeup with a better translation-

ashkeloni

New member
אין ספק

אבל זה עדיין נשמע קיטשי בטירוף עם המדובבים האלה...

Hwoarang

New member
מה זה היה ריקי לייק?!

זה כאילו הביאו לריקי לייק ילד חולה סרטן(חס וחלילה לא עלינו) שצריך כסף לטיפולים והיא מביאה לו מכונית, צעצועים, כסף וכל הקהל מוחא כפיים!! זה היה בול כמו בתוכנית אמריקאית!!!! ועוד הקולות שלהם נשמעים כמו הכרוז שמדבר לפני קרבות אגרוף....דפוקים

Brolly

New member
מאקי זה שם טוב

באנימה של סלאם דאנק יש דמות שקוראים לו מאקי שיניצ'י שהוא השחקן הכי טוב באיזור קאנאגאווה אחחחח סלאם דאנק זאת אנימה מצויינת

OFIRB9

New member
גוהן-עם-שיער-קארה-LOL

XD!!! מה זה זה!? מעבירים 260 יום בעשרים דקות ושלוש דקות וחצי בעשרים פרקים!? מה זה!?!? הקטע של המאקיטלה וגם אמא של בולמה קרעו אותי על הרצפה...ומחר "שומי"... אני חייבת להקליט את זה! והקטע של דנדה וגוהן ממש עשו לי בחילה, אגב, בתחילת הפרק אני רואה את גוהן הכל בסדר לא קרה כלום ווג'יטה עומד ליד העץ ככה בכיף ונותן עצות, (זה נחמד...) הם לא במקרה הלכו מכות בפרק הקודם ווג'יטה הלך? זה מה שזכרתי....X_X ומה שיאצו כל כך שמח הוא ראה את טינשן לפני חמש דקות...

haunter

New member
שאלה:

מתי קרה כל העניין הזה עם גארליק?? בטח לא הראו את זה בדרגון בול, כי גוהאן עוד לא נולד בסוף הסדרה, ובדרגון בול זי אני לא שמתי לב שהיה את הדבר הזה איפשהו... אז מתי זה קרה?? o_O ועוד משהו קטן-למה החברה של קרירין דומה כל כך לבורמה? קרובת משפחה..?

Brolly

New member
טוב...

מה שהראו זה קטעים מהסרט הראשון The Dead Zone ששם גוקו, פיקולו וקאמי נלחמים נגד גארליק ג'וניור, משם לקחו את הקטעים האלו מארון דומה לבולמה בגלל שזה פשוט הסגנון ציור של אקירה טוריאמה, בעיקרון כל הבנות בסדרה דומות אחת לשנייה אבל רק עם סגנון שיער שונה

OFIRB9

New member
גם אני שאלתי את עצמי

מתי הסרט הזה היה כי לפי מה שאני זוכרת לאף אחד וגם לא לקאמה היה מושג שלגוקו יש בן (גוהן עצבני זה הדבר!) אז מתי בדיוק התרחש ל העסק? בין סאגת הסאיינים לנאמק??

למעלה