LOOKING Season 2 TRAILER העונה השניה של LOOKING תעלה לשידור בארה"ב ב 11 לינואר. הנה הטריילר .
A aשרון New member 24/12/14 #1 LOOKING Season 2 TRAILER העונה השניה של LOOKING תעלה לשידור בארה"ב ב 11 לינואר. הנה הטריילר .
H hatzilonit Member מנהל 24/12/14 #2 איך אני מחכה לעונה השניה ולא רואה שום טריילרים. טפו . (איך אין אייקון ל"ספויילר"?)
ב בוביק מהצפון New member 25/12/14 #6 איזה כיף.... העונה הראשונה היתה נחמדה, מקווה שהשנייה תהייה יותר מעניינת ועמוקה וג'ונתן גרוף יהיה פחות מעצבן.
איזה כיף.... העונה הראשונה היתה נחמדה, מקווה שהשנייה תהייה יותר מעניינת ועמוקה וג'ונתן גרוף יהיה פחות מעצבן.
A aשרון New member 25/12/14 #9 כן, מאוד קצרים... בפרק הראשון חשבתי שאני יושב לאיזה 45 דקות, והופתעתי שנגמר אחרי 25 דקות . העונה הקרובה תכלול עשרה פרקים, שניים יותר מהעונה הקודמת. מה שאומר ש HBO מרוצה מהסדרה ומתגובת הצופים אליה.
כן, מאוד קצרים... בפרק הראשון חשבתי שאני יושב לאיזה 45 דקות, והופתעתי שנגמר אחרי 25 דקות . העונה הקרובה תכלול עשרה פרקים, שניים יותר מהעונה הקודמת. מה שאומר ש HBO מרוצה מהסדרה ומתגובת הצופים אליה.
ד דרדק בן 601 New member 26/12/14 #11 אם הטריילר הזה מסמן משהו - אז כיף להיות בצבע הנכון, במכון הכושר הנכון, עם הלבוש הנכון. לא יודע דבר על הסדרה כי לא ראיתי, ולפי הטריילר, ככל הנראה גם לא אתאמץ לראות.
אם הטריילר הזה מסמן משהו - אז כיף להיות בצבע הנכון, במכון הכושר הנכון, עם הלבוש הנכון. לא יודע דבר על הסדרה כי לא ראיתי, ולפי הטריילר, ככל הנראה גם לא אתאמץ לראות.
A Acoustic 3 New member 26/12/14 #13 לא נכון. אם אתה שואל אותי, רוב השחקנים כלל לא נאים.. התלבושות כלל לא משהו, ובמכון הכושר אין יותר מדי אקשן.   זו סדרה נחמדה.
לא נכון. אם אתה שואל אותי, רוב השחקנים כלל לא נאים.. התלבושות כלל לא משהו, ובמכון הכושר אין יותר מדי אקשן.   זו סדרה נחמדה.
A Acoustic 3 New member 26/12/14 #12 לא גאונות, אבל אהבתי את העונה הראשונה וגם התאהבתי קשות באנגלי בעל התחת המושלם ואוזני ה"פייפר". תמיד אהבתי גברים יפים עם אוזניים גדולות.   העונה הראשונה היתה נחמדה מאוד ואני בהחלט אצפה בשניה.
לא גאונות, אבל אהבתי את העונה הראשונה וגם התאהבתי קשות באנגלי בעל התחת המושלם ואוזני ה"פייפר". תמיד אהבתי גברים יפים עם אוזניים גדולות.   העונה הראשונה היתה נחמדה מאוד ואני בהחלט אצפה בשניה.