looking for songs

האם ראיתי...

את המלה "velvet underground"???????????? ראיתי ראיתי!
יש קישור לקומונה בחתימה שלי.

mini mili

New member
so...

don't be too attached to spelling... but thanks for the correction i'm looking for love songs more than touching songs i mean, i love "people are strange" and so on. but it's not exactly a love song....

jonjo

New member
OK

BREAD מכירה? אם לא אז תנסי את lost without your love דביק דביק ויש להם עוד כאלה Lalena של deep purple זה שיר מצוין ואם את אוהבת את בוב דילן אז תשמעי את tomorrow is a long time המעולה

shmueldvir

New member
הנה כמה שירים

jeff buckley - lover you should have come over אחד משירי האהבה הגדולים ביותר ששמעתי! smashing pumpking יש להם מלא שירי אהבה מרגשים באלבום adore בעיקר גם ב mellon collie...הקול של בילי קורגן מאוד מרגש! neil young...אמן גדול! ויש לו שירי אהבה מדהימים... נסה את האלבומים harvest moon, after the gold rush, freedom, sleeps with angels john frusciante - i'm around שיר מדהים! leonard cohen - suzanne david bowie - כמו שאמרו rock & roll suicide זה אחד השירים המדהימים של בואי ובכלל...כל כך, כל כך מרגש!! הייתי גם על השיר letter to hermione שיר אהבה מדהים של בואי...בכלל האלבום space oddity הוא אלבום ענק!! ונראה לי אחד הגדולים ביותר של בואי!!! queen - love of my life לא צריך להוסיף הרבה! adam ant - wonderful שיר אהבה מצויין! אחד האהובים עלי...מאוד התחברתי אליו. נראה לי שזה מספיק בנתיים...

למעלה