Looking For Shaabash E-Mail me we need to talk
S shivekroi New member 14/7/06 #2 גם אני מחפש אותו כבר כמה שבועות... הוא אפילו לא טרח לבדוק מתי יום ההולדת שלי... תאמין לי השב"ש הזה...
גם אני מחפש אותו כבר כמה שבועות... הוא אפילו לא טרח לבדוק מתי יום ההולדת שלי... תאמין לי השב"ש הזה...
S shabash22 New member 15/7/06 #3 יא חתיכת זיין שכל... התקשרתי באותו היום כדי לאחל לך מזל טוב! זה ואפילו לא הזמנת אותי לחגוג איתך בערב שאירגנת... אני בצבא כבר מיום רביעי - תשמעו חדשות.
יא חתיכת זיין שכל... התקשרתי באותו היום כדי לאחל לך מזל טוב! זה ואפילו לא הזמנת אותי לחגוג איתך בערב שאירגנת... אני בצבא כבר מיום רביעי - תשמעו חדשות.
S shivekroi New member 15/7/06 #4 הקשבתי לחדשות.... לא הזכירו אותך אפילו פעם אחת. אני סתם נהנה לעשות לך סאדו... תרגע עדיין קיים קמצוץ של אהבה ביננו. קופר - אל תתערב!
הקשבתי לחדשות.... לא הזכירו אותך אפילו פעם אחת. אני סתם נהנה לעשות לך סאדו... תרגע עדיין קיים קמצוץ של אהבה ביננו. קופר - אל תתערב!
A Alkup New member 15/7/06 #5 אני לא מתערב. אני רק אומר שכשאני רציתי - השגתי את שבש יופי (אתמול, שישי). אז או שאתה לא רוצה מספיק, או שלשבש יש סיבות לא לרצות מספיק. זה הכל. לא מתערב. שבוע טוב.
אני לא מתערב. אני רק אומר שכשאני רציתי - השגתי את שבש יופי (אתמול, שישי). אז או שאתה לא רוצה מספיק, או שלשבש יש סיבות לא לרצות מספיק. זה הכל. לא מתערב. שבוע טוב.