look what i found

OrdinaryDay

New member
look what i found../images/Emo4.gif

אז, בעודי גוססת כאן עם חום גבוה ואף נוזל, החלטתי לעשות סדר בתיקית המעודפים שלי. בכדי לדעת מה הולך ומה נשאר, נאלצתי להכנס לאותם אתרים כדי לראות מדוע ולמה הם נמצאים אצלי במעודפים. והנה, אנוכי נכנסת לאחד מהאתרים של מישל ולנג עיניי מופיעה תמונה של כריסטינה, בריטני ומישל! לרגע חשבתי שנכנסתי לאתר שגוי, אך לא! זה אכן אתר של מישל, לשעבר. אז, חוץ מהתמונה שמופיעה שם, מופיע גם ציטוט של מישל: "So, would you ever pull a Christina Aguilera and have a total image overhaul?" "Probably not. I might do it once just for fun, but I think I'd feel pretty stupid. The second you start dressing like that, people pay more attention to your clothes than the music." -Michelle Branch, ELLEgirl Magazine, September 2003 האם מישל שלנו צבועה? מתחת לזה, יש קישור להסבר ללמה נסגר האתר, בעל האתר מסביר שהוא לא מוכן לתמוך במישל בגלל הצילומים של מאקסים ובלה בלה בלה...

smashmouth

New member
../images/Emo6.gif הוא נשמע כמוני..

אבל אני ירדתי מזה.. בכל אופן, שרה החלמה מהירה

Sweet Misery

New member
זה לא הכי קשור.

מדובר פה יותר על שינוי תדמית מאשר על צילומים כדוגמת אלו שמישל עשתה. חוץ מזה, איך זה קשור לצביעות? תחושות משתנות, נסיבות משתנות, ואני עדיין חושבת שאנשים מגזימים בתגובות שלהם.

DreamS_HunteR

New member
נראה לי שהיא שמה לב שהיא לא

מצליחה טוב בעודה חסודה ומתוקה עם גיטרה שאמא קנתה לה לחג המולד, אז היא החליטה להוריד פיסת בד פה ושם ולהיות בריטני סטייל מעורבב עם כריסטינה. בעוד חודש היא תמכור שני מיליון עותקים של האלבום שלה וככה יהיה לה טוב, אך מזויף. חבל. באמת חבל.

OrdinaryDay

New member
../images/Emo11.gif

אני לא חושבת שהיא עשתה את זה בשביל למכור את הדיסק שלה. אם זה היה בשביל זה, היא הייתה עושה את זה קצת יותר קרוב ליציאת הדיסק ולא חצי שנה אחרי. חוץ מזה, זמרות גדולות יותר ממישל עשו את זה לפניה. ולא תמיד כולן עשו את זה כדי למכור. (ככה לפחות הן אומרות) יש כאלה שאכן עושות את זה כדי למכור. יש כאלה שעושות את זה בחלק מתהליך הפיכתן לאישה (אני לא יודעת מה הקשר, אבל זה מה שחלקן אמרו) חלק עושות זאת כי סתם משעמם להן בחיים. חלק עושות זאת כדי למשוך צומת לב. חלק אפילו מתפשטות בעירום מלא בתוך הקליפים שלהם. חלק בשביל להתחבר עם קהל מבוגר יותר או ההפך. חלק סתם משתכרות, רצות למצלמה ומרימות חולצה (
) כל אחת והסיבה שלה. (זה מזכיר לי פירסומת
) בכל מקרה, כל עוד היא ממשיכה לעשות מוזיקה טובה, אני לא חושבת שזה צריך להפריע למישהו אם היא מתפשטת או לא. היאגם בנדאם וזה זכותה. ואם זה כ"כ מפריע לכם, אז אף-אחד לא מכריח אתכם להסתכל על התמונות האלה.

oasis147

New member
אני איתך ../images/Emo45.gif

צודקת בהכל :] ואיזה ניסוח טוב! you go girl!

למעלה