LOOK OF LOVE/ABC

turrican

New member
LOOK OF LOVE/ABC

אחד הגדולים של להקת ABC ,סינגל שיצא כבר ב-82' יחד עם Poison Arrow מהאלבום Lexicon of love . מנהיג הלהקה מרטין פריי לא מזכיר לכם את בריאן פרי מרוקסי? וכן.. האלבום הופק ע"י האחד והיחיד טרוור הורן מה-Buggles . השיר נקרא: The look of love
When your world is full of strange arrangements And gravity won't pull you through You know you're missing out on something Well that something depends on you All I'm saying It takes a lot to love you All I'm doing You know it's true All I mean now There's one thing yes one thing that turns this gray sky to blue CHORUS: That's the look, that's the look The look of love That's the look, that's the look The look of love That's the look, that's the look The look of love When your girl has left you out on the pavement (goodbye) Then your dreams fall apart at the seams Your reason for living's your reason for leaving Don't ask me what it means Who got the look I don't know the answer to that question Where's the look If I knew I would tell you What's the look Look for your information Yes there's one thing, the one thing that still holds true What's that CHORUS If you judge a book by the cover Then you judge the look by the lover I hope you'll soon recover Me I go from one extreme to another And all my friends just might ask me They say, "Martin, maybe one day you'll find true love" And I say, "Maybe there must be a solution to The one thing, the one thing we can't find" That's the look, that's the look Sisters and brothers That's the look, that's the look Should help each other That's the look, that's the look Oh oh oh Heavens above That's the look, that's the look Hip hip hooray aye That's the look, that's the look Yippie aiy yippee yaye That's the look, that's the look Be lucky in love Look of love​

adiville

New member
אחלה שיר !!!!!

באמת מזכיר קצת את פרי בלוק האלגנטי שלו
אחחחחח..... איפה הימים שאורן היה מנגן את השיר הזה בשטיק.....

turrican

New member
מה נשמעעעעדי??? ../images/Emo13.gif

היי... מה עיניניים? מה אין על האש?? אל תגידי לי שאייס לא עושה על האש היום?

adiville

New member
אמרתי לאחותי

שתביא לי שאריות מהמדורה. אני כבר זקנה וחוץ מזה העדפתי להישאר בבית ריק ולראות את ה-DVD של החומה כמו שצריך בפול ווליום
אייס מבלה זמן איכות עם עצמו. הבנתי שהלילה יש לו זמן חופשי בעיר ומחר הוא מתחיל לשמור. יא....בטח הוא מה זה חתיך עם מדים......חחחחחח......

Ovi Basha

New member
הוידאוקליפ

של השיר הזה הוא אחד מהחמודים ביותר מהקליפים של האייטיז מרטין פריי מסורק כאילו הוא מובל לחתונת חייו, אבל לדעתי בראיין פרי, סולן להקת רוקסי מיוזיק משך יותר בחורות לעברו תזכורת - הלהיט AVALON של ר.מיוזיק שלעולם לא יימאס . שיר וקליפ מדהימים. וכמה יפהפיה היא אבאלון, כל כך יפה שאפילו בראיין פרי בכבודו ובעצמו קטן עליה

alpha80

New member
אם כבר ABC

אז אני תמיד נזכר בחיוך מאוזן לאוזן של שמש (איפה הוא בכלל???) כשהשמעתי את THE NIGHT YOU MURDERED LOVE הענק, וחוץ ממני ומשמש (ואולי עוד איזה שניים שלושה ) לא ממש ידעו לאכול את זה...

tofit

New member
לדעתי, זה השיר הכי טוב שלהם

ולא הבנתי למה הכוונה ב"לא ידעו לאכול את זה" זה שיר מוכר לאללה, זה היה דווקא להיט אז, לא?

Ovi Basha

New member
היה להיט

בזמנו הוא אכן היה אחד מהלהיטים של הלהקה ואף הופיע בלא מעט אוספים שהלהקה הוציאה. לדעתי, השיר הטוב ביותר של ABC הוא When smokey sings שהצליח מאוד כלהיט והיווה דגם מייצג לסגנון של הלהקה ובנשימה אחת אזכיר להיט נוסף שלהם שאני אישית מאוד אוהב והוא נקרא BE NEAR ME

alpha80

New member
../images/Emo32.gif אני עצבן ../images/Emo70.gif

עשיתי לי אוסף של ה 80 (כן, עוד אחד) ושמתי שם את Nick Lowe - Cruel To Be Kind אבל - זה מ 1979 מה עושים? יש מישהו שמתנדב לקבל את האוסף עם הטעות הפטאלית???

adiville

New member
תפסיק להחמיר עם עצמך...... ../images/Emo8.gif

הרי ידוע שהשנים 1978-1979, 1990-1991 סופחו אוטומטית לאייטיז. אבל רק אם זה שירים באמת טובים שראויים להיקרא אייטיז

alpha80

New member
מזל שהסתייגת בדברייך........

כי את I WILL SURVIVE מצד אחד ודוקטור אלבן מצד שני אני מתנדב לשים במדורה הבאה של ל"ג בעומר (כי אתמול פשוט לא הייתי באיזור של מדורות...)

newave

New member
תודה!!!

נראה לי שבמסיבה ,קונצרט זה פעם בחודש וחצי חודשיים

oril123

New member
אחלה להקה שידעה לשלב בין פאנקי

לרומנטיקה מודרנית השירים : TEARS ARE NOT ENOUGH ו ALL OF MY HEART

למעלה