Look
Look

Jubilee

New member
../images/Emo73.gif

תום, אני רק מזכיר לך שלפני כמה ימים התעצבנת על אופיר ועל הסגידה המוגזמת והמוחצנת שלו. אני רק אגיד שאתה אמרת שאתה מפסיק עם זה, ובכל מקרה אתה מקצין הרבה יותר ממנו. לי לא אכפת שתשים תמונות שלה, אבל מציק לי שכל הזמן אתה קורה לה אלוהים... זה כבר באמת מעצבן.

A n g e l u s

New member
זה פעם ביומים! דיי!../images/Emo121.gif../images/Emo44.gif

אופיר מפרסם הרבה פחות ממך, חוץ מזה שאלייזה יפה והחייזר הזה לא.
ובכלל במירק, אתה מגזים.. היא *לא* אלוהים, היא לא הייתה ולא תהיה! היא רק דמות מסידרת טלויזיה! זה כבר פתטי! מאוד! דיי! תפסיק!
כמה סימני קריאה! :-O

Charmed 4ever.

New member
ואלייזה היא רק שחקנית מטופשת |חלב|

רועי, בשביל מה צריך את ההודעה הזו? ותום בהחלט לא מגזים. הוא כותב על אנדרומדה מעט מאוד בפורום.

A n g e l u s

New member
ככה גם אופיר../images/Emo121.gif../images/Emo44.gif

על אלייזה, שתום יפסיק להיתמם ותסלחי לי אבל היא לא מטופשת.

Only me16

New member
אם כבר חזרתם לנושא..../images/Emo107.gif

לי זה ממש לא מפריע...אולי יש כאלה שזה מאוד מפריע להם... אבל אם מבקשים אז אפשר להתחשב קצת.. ואתם באמת יכולים להפסיק להתכווח על זה.. תגיעו לאיזה שהיא הבנה... אני חושב שאתם מספיק בוגרים מכדיב להתווכח על כאלה דברים.. אבל אם זה ממש עושה לכם טוב להתווכח על הדברים האלה..אז סבבה תמשיכו.. אני רק לא רוצה שתריבו על שטויות...כולם..

Only me16

New member
חחח אז אני רואה שבחרתם בלהמשיך../images/Emo107.gif

לא נורא..העיקר שאתם נהנים מזה...

HuGo Hell

New member
המילה "מטופשת" הייתה מיותרת. ../images/Emo1.gif

מאוד. ואני כותב על אלייזה גם מעט מאוד! מתי רשמתי לאחרונה על אלייזה חוץ לפני כמה ימים שהיה היומולדת שלה?!

Woogyman

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif

אתם חייבים למצוא נושאים חדשים לריב עליהם. דחוף.

SaberTooth

New member
פעם ביומיים...../images/Emo35.gif

מתי ביומיים האחרונים דיברתי בפורום על אנדרו
במירק, רק אחרי שאני רואה פרק שאני אוהב, ולא מציף את המירק. ו... בעצם.. עזוב.. זה לא המקום לחזור על מה שאמרתי לך במירק. אתה כבר יודע.

למעלה