look at the
s look how they

benitoddk

New member
עזרה מבעלי נסיון

שלום! שמי בן, ובכוונתי לשכור דירה בימים הקרובים. זוהי פעם ראשונה עבורי, ואינני מנוסה. אינני יודע מה כדאי לי לבדוק, לפני חתימה על החוזה, מה כדאי שיהיה בחוזה וכו'. לעזרתכם אודה!! נ.ב. מישהו יודע איך אוכל להשיג פטור מארנונה בגין היותי חייל בשירות חובה, מעיריית בניברק? תודה! בן.

shyrs

New member
שותפים

שלום! ממש שמחתי לגלות שקיים פורום כזה, חבל שלא ידעתי עליו לפני... בכל אופן אולי יש לכם טיפים לבחירת שותפ/ה/ים??????????

sucrubh

New member
../images/Emo24.gifריהוט לסלון ...

היי לכולם - אני וחבר שלי עוברים לגור בפ"ת באמצע אוגוסט. הדירה מרוהטת פרט לסלון. מישהו מכיר מקום בו אפשר לקנות סלון יפה אך גם זול באיזור המרכז ????? (אנחנו סטודנטים מרוששים) ובאותה נשימה - אולי מישהו מכיר עוזרת בפ"ת שבאופן חד פעמי תנקה את הדירה לפני שאנחנו נכנסים???? מליון תודות

ares9

New member
שלום לכולם../images/Emo140.gif

בימים הקרובים אני עתיד לחתום על חוזה שכירות (או יותר נכון זכרון דברים עד לשובה של בעלת הבית) לראשונה בחיי ותהיתי אם יש לכם כמה דגשים, טיפים, ואזהרות בנושא.

kkarinn

New member
לבדוק טוב טוב עם מי הולכים לגור...

נאמר מנסיון רע... כשאת מוצאת דירה, תדברי עם השותפים, תקבעו דברים לפני כדי למנוע סכסוכים, ותראי אם אתם באותו ראש...

look at the ../images/Emo41.gifs look how they

shine for you מקבץ שאלות עם תשובות כתובות ומנוסחות היטב - למעלה.

ברוכים הבאים ../images/Emo140.gif

נחמד שיש מצטרפים חדשים לפורום, ונשמח לשמוע יותר עליכם: מי אתם, איפה תגורו, וכל מה שבא לכם לספר
בקרש לשאלות, לכולן יש תשובה מאוד דומה: היות ואלו שאלות פופולריות, נעשו נסיונות לענות עליהם בהרחבה, ונסיונות אלו שמורים במאמרי הפורום ובטאגליינס. כך, לכל אלו שרוצים עצות בנוגע למעבר דירה (מה לחפש, מה חשוב, ממה להמנע) - ישנו המדריך לשכירת דירה במאמרי הפורום (יחד עם עוד כמה מאמרים מועילים.) למי שביקשו עצה בנוגע לריהוט זול: בטאגליינס יש קישור להודעה מצויינת שמרכזת המון טיפים לריהוט זול, בדיוק כפי שביקשתם - בעיקר באיזור המרכז. לגבי שותפים, אפשר לומר שזה הלחם והחמאה של הפורום הזה, כך שאי אפשר לסכם נושא כזה בהודעה או במאמר, אבל יש שרשור מצויין בטאגליינס בו אנשים שיתפו מה היה חשוב להם בבחירת שותפים, ומה היו הקווים האדומים שלהם. ואם יש שאלות נוספות, ממוקדות יותר, אתם מוזמנים לבוא ולהתייעץ, בשביל זה (טוב, גם בשביל זה) אנחנו כאן

למעלה