Long time no seen.

dark ch0s3n

New member
Long time no seen.

עברו כמה וכמה שנים מאז שכתבתי פה, ואת השבט הפסקתי לראות לפני..המ..אני חושב שאיפשהו בשלהי 2004; למפגשים הגעתי, שלושה או שמא היו ארבעה, אני כבר לא זוכר ממש :) עברו הרבה קייצים מאז שהסתכלתי בשבט, ובטעות ממש זה צץ אל מחשבותי היום, לכן חשבתי לקפוץ לבקר בפורם הקט, להגיד שלום וכ' אז "שלום בני אדם! מה שלומכם היום?". כיף לדעת שהוא עוד קיים, מעלה לי המון זכרונות :) מי מהותיקים עוד נשאר ? מה נסגר עם הסידרה ? יש בטח איזו עונה עשירית או משהו לא ? Keep on living.

slallum

New member
רגע רגע!@@!# גיא?!

אנל'א טועה, נכון? אתה בין האנשים היותר נורמלים בפורום
מה המצב? =] זוכר אותי? אני עופר ;]

dark ch0s3n

New member
כן, אני זוכר אותך.

מה שלומך ? עברו כמה וכמה שנים (; מי עוד מהותיקים נשאר פה? אגב, בהצלחה מחר למי שניגש למת"מ, אני יודע שממחר לא יהיה לי יותר מת"מ בחיים :)

slallum

New member
אכן בהצלחה ../images/Emo8.gif

אני בצבא כבר
באיזה כיתה אתה? כי אנל'א חושב שאתה י"ב לפי מה שאני זוכר
אתה מהגאונים שעושים בגרות כמה שנים קודם?
דפי - dan's girl - עדיין פה. פעם היא הייתה ved's girl אם אנל'א טועה
ש"ס עדיין פה. גיתית עדיין פה. עידן קטרפי עדיין פה ;] וזהו נראה לי P: אולי מדי פעם נועה המדהימה. או בניק החדש שלה - timhonoa או משו כזה P:

dark ch0s3n

New member
מתגייס במאי,

2008. מסיים השנה, יותר נכון סיימתי כבר, רק בגרויות, ותגבורים, כל השטויות ההן. נחמד לדעת שיש פה עוד כמה ותיקים, keep on living and kicking (; איפה אתה משרת ? עדיין שומע COB ?

slallum

New member
הא מגניב ;]

יודע כבר לאן אתה מתגייס? עשית מיונים? בטח, עדיין COB. אבל יותר פרוגרסיב ;] משרת בגלילות. מודיעין =]

dark ch0s3n

New member
גלילות ?:)

עם גיל דבה ? סחטיין ;) ביינתים יודע, אבל כניראה ישתנה, כך שזה לא רלוונטי לכתוב. כיף לשמוע את זה :)

dark ch0s3n

New member
שטויות :)

כל אופן, כיף לשמוע שאתם עדיין חיים וזה, והסדרה גם, לא יצא לי לראות אותה היום אבל אני מניח שמחר אני אצפה בזה; דפק בי רגש של נוסטלגיה :) יאיאיאיאהשבט. The dream must stay alive או משהו דומה לזה :)

uuu8

New member
הגיעו המון חדשים ../images/Emo13.gif

אני כאן בערך מאמצע העונה השניה (לצערי גם משם התחלתי לראות השבט בקביעות
) בערך בפרק 24 עכשיו אנחנו בעונה השלישית בפרק 34
היום!
לא יודע כמה זמן זה יוצא תעשו את החישוב לבד חחחח

dark ch0s3n

New member
עדיין ממשיכים לשדר ? באיזה שעה?

אני אראה, יש עונות חדשות או משהו? כיף לדעת שהמקום הזה עדיין חיי, לא נשארו כל כך הרבה מקומות שאני זוכר שהם קיימים מלפני ארבע או חמש שנים :)

צוף בו

New member
כן,, עדיין יש שידורים

בערך בתחילת השנה התחילו לשדר את כל העונות מההתחלה ועד הסוף (5 עונות) ובסוף 5 העונות ישדרו את "המחר החדש" (אני מניחה שאתה יודע מזה למקרה שלא, זה בערך כמו העלילה של השבט רק עם שחקנים חדשים ואם אני לא טועה זה נועד לילדים יותר קטנים) . השידורים הם בא'-ה' ב16:00 ובשבת יש גם אותו פרק כמו יום ראשון שלפניו ב10:00.

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gifאומג. :| גיאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא*@#%(%&@($*%(@#$)(*#$(@*#$( יוווו מה שלומך??? מה העניינים??? איזה כיף שקפצת לבקר. אני כאן לפרקים, כי עכשיו אני בקורס קצינים אז אני חוזרת הביתה רק פעם בשבועיים (וגם עכשיו, באופן חד פעמי מצאתי זמן להיכנס לאינטרנט האזרחי מהבסיס, וזה לא יקרה פה הרבה.), אבל באופן כללי אני עדיין כאן. תבוא לבקר יותר, התגעגענו. הו, וד"א, זו דפי למקרה שאתה לא זוכר (לא דאפי הקיבוצניקית, דפי השניה, עם האייקונים../images/Emo6.gif, אם הם עוד היו קיימים אז../images/Emo6.gif)

dark ch0s3n

New member
בטח שאני זוכר (;

כיף לשמוע שאתם עוד חיים (; איפה את משרתת ? ;) קטע לשמוע שיש עוד אנשים (; יאיאאיא keep on kicking.

למעלה