Long time no see 
היי לכולם, הרבה זמן לא הייתי פה וכך גם הרבה התרחשויות עברו בחיי. להזכירכם אני בת 25, סטודנטית, הקשר האחרון היה לפני 7 חודשים בערך. מצב הרוח טוב ויוצא לי להכיר הרבה אנשים חדשים.
רציתי לשאול את הקלפים האם צפוייה לי מערכת יחסים רומנטית
בארבעת החודשים הקרובים.
פתחתי פריסת מגן דוד, מה שהיה מעניין ששני קלפי העתיד היו מאוד מנוגדים וסותרים.
הקלפים:
1.עבר רחוק-גלגל המזלות- עברתי תקופה רבת תהפוכות בתחום בין יאוש תהומי לאושר עילאי (נכון, חוויתי פרידה לאחר מכן הכרתי בחור מדהים שטיילתי איתו, נכון לעכשיו אנחנו לא ביחד אבל שומרים על קשר חברי)
2.עבר קרוב- 7 חרבות- פעלתי בערמומיות מתחת לפני השטח (אולי קצת מתחברת לזה, כי הייתי צריכה לשמור על הסיפור עם הבחור האחרון קצת במסתורין)
3.תשתית עבר- 9 מוטות- חשד וחוסר אמון, לא היה עתיד מזהיר, לא בטחתי... (נכון)
4. עתיד קרוב- 3 חרבות- צער ושברון לב
5. עתיד רחוק- 10 גביעים- אושר, עתיד ורוד תקופה של פריחה ואושר בתחום הרומנטי
(כאן אני בספק איך יכולים לצאת 2 קלפים ככ מנוגדים וכל זה ב4 חודשים, ייתכן שאעבור במהירות משיברון לב לאהבה מאושרת?)
6.סיכום- 2 מטבעות- עכשיו כאן אני נמצאת בבעיה,
כי קלף זה אומר שאם קלפי העתיד היו טובים אז זה רמז שהדברים יתקעו(מצב תקוע גדוש היסוסים), ואם הם היו רעים אז זו הסיבה לניבוי הקשה.
לכן אני לא מבינה את קלף הסיכום ואשמח לעזרתכם.
תודה רבה ושבוע טוב!
היי לכולם, הרבה זמן לא הייתי פה וכך גם הרבה התרחשויות עברו בחיי. להזכירכם אני בת 25, סטודנטית, הקשר האחרון היה לפני 7 חודשים בערך. מצב הרוח טוב ויוצא לי להכיר הרבה אנשים חדשים.
רציתי לשאול את הקלפים האם צפוייה לי מערכת יחסים רומנטית
פתחתי פריסת מגן דוד, מה שהיה מעניין ששני קלפי העתיד היו מאוד מנוגדים וסותרים.
הקלפים:
1.עבר רחוק-גלגל המזלות- עברתי תקופה רבת תהפוכות בתחום בין יאוש תהומי לאושר עילאי (נכון, חוויתי פרידה לאחר מכן הכרתי בחור מדהים שטיילתי איתו, נכון לעכשיו אנחנו לא ביחד אבל שומרים על קשר חברי)
2.עבר קרוב- 7 חרבות- פעלתי בערמומיות מתחת לפני השטח (אולי קצת מתחברת לזה, כי הייתי צריכה לשמור על הסיפור עם הבחור האחרון קצת במסתורין)
3.תשתית עבר- 9 מוטות- חשד וחוסר אמון, לא היה עתיד מזהיר, לא בטחתי... (נכון)
4. עתיד קרוב- 3 חרבות- צער ושברון לב
5. עתיד רחוק- 10 גביעים- אושר, עתיד ורוד תקופה של פריחה ואושר בתחום הרומנטי
(כאן אני בספק איך יכולים לצאת 2 קלפים ככ מנוגדים וכל זה ב4 חודשים, ייתכן שאעבור במהירות משיברון לב לאהבה מאושרת?)
6.סיכום- 2 מטבעות- עכשיו כאן אני נמצאת בבעיה,
לכן אני לא מבינה את קלף הסיכום ואשמח לעזרתכם.
תודה רבה ושבוע טוב!