Long time no see!

MeItOsH

New member
Long time no see!

אז עבר המון המון המוןןןןןןןןןןןן זמן מאז הפעם האחרונה שכתבתי פה. ואני חייבת לציין שהתגעגעתי. גם במיוחד עכשיו שהחזירו את טב"ע חזרה לVOD באמת גרם לי לרצות ולחזור להיות פה פעילה. אז מה גרם לי לכתוב את ההודעה הזאת? ה[URL='http://www.tapuz.co.il/communa/userCommuna.asp?Communaid=13024']קומונה הרשמית לרננה אונגר.[/URL] זאת קומונה שפתחתי והייתה כותבת שם ביחד עם ספיר [SaPiRoOsH12 ] מעין עונה שנייה ובדיונית לטב"ע. ואני כל הזמן קוראת אתזה שוב ונזכרת באיזה כיף זה היה לכתוב אתזה. אבל כמובן שהקומונה נסגרה...זמן קצר לאחר שהפרקים...נגמרו. והיום קראתי את אחת ההודעות שלי.. זה הסוף שלה בעיקרון אבל בסדר... " כל פרק של העונה השנייה שאני כותבת,מבוסס על החיי יומיום שלי, הטקסטים של רני וכפיר זה דברים שקורים אצלי,והייתי רוצה שיקרו. כל הכתיבה הזאת שינתה אותי. והגעתי למעין מסקנה שכתיבה זה דבר משחרר,וכמו שרני אמרה- זו התרופה שלי, מה שמחזיק אותי בחיים " ופשוט נהיה לי החשק לכתוב שוב. ועכשיו עם יותר רעיונות..ויותר חומר לכתיבה... כתבתי את הפרק הראשון לעונה ה-3. כל הפרקים של העונה השנייה נמצאים בקומונה...אז מי שמעוניין מוזמן לקרוא... יש המון דמויות חדשות שלא היו נוכחות בסדרה עצמה. אז אם מישהו באמת רוצה לקרוא..אבל אין לו כוח לקרוא את כל העונה הקודמת..והוא רק צריך הסבר על הדמויות.. מוזמן לבקש. סליחה על החפירה... מקווה שתהנו..:] *רותם,זה רק בזכותך שבכלל חשבתי על לכתוב עוד עונה*

למעלה