Long Time, No See

גור42

New member
Long Time, No See ../images/Emo13.gif

חזרתי להשתקע פה קצת. כמובן, רק אם זה בסדר מבחינתך, מיכל.

תשתקע חופשי ../images/Emo45.gif וברוך השב ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

מה חדש אצלך? מה נמצא על הפרק היום?

גור42

New member
אה... קצת מזה, וקצת מזה ../images/Emo13.gif

קשה לסכם הכל בהודעה אחת. אני עדיין חי במסלול המהיר
אחד השינויים המהותיים שקרו אצלי הוא, שאני כבר לא עובד ישירות עם רשימת יעדי החיים שלי. גיליתי שזה פשוט לא נותן לי מספיק מוטיבציה, כי מדובר ביעדים לטווח מאוד ארוך וברובם לא רואים התקדמות בטווח הקצר. אני יודע, בשכל, שככה זה צריך להיות. אבל רגשית זה עדיין מדכא. אז מה עשיתי? יצרתי רשימה חדשה של 200 יעדים שמוגבלת בזמן. 200 משימות שאני מעוניין להשלים עד לסוף שנת 2009. עכשיו אני עובד אך ורק עם הרשימה הזאת, וגם רואים תוצאות. בתוך פחות מחצי שנה, סימנתי וי על 42 דברים. ואין כמעט שבוע שאני לא משלים עוד פריט ברשימה, אז המוטיבציה נשארת תמיד גבוהה. הרשימה המקורית, כמובן, עדיין קיימת. אפילו הספקתי להגשים עוד 2 מטרות מתוכה. אבל בחיי היום יום אני לא מתעסק איתה.

יפה, זה דווקא נשמע יעיל יותר

עבורך לעבוד עם מטרות קצרות טווח. על כמה יעדים אתה עובד בו זמנית?

גור42

New member
איך שיוצא. זה הדבר הנחמד באסטרטגיה הזאת.

זה לא שאני לוקח כל יעד ובונה לו תוכנית עבודה נפרדת. הרשימה כולה מהווה קו מנחה לדרך שבה אני חי את החיים שלי. כמובן שיש יעדים שלגביהם יש לי תוכנית מוגדרת. אבל גם כאן, התוכנית נוגעת לתחום שלם ולא ליעד ספציפי כזה או אחר. למשל, אם אני רוצה להגיע להישגים מסויימים בריצה, אז יש לי תוכנית אימונים אחת שמכסה את כולם. אי-אפשר לייחס אימון ספציפי ליעד ספציפי, כי האימונים משפרים יכולות שקשורות להרבה יעדים בו זמנית. בכל מקרה, ברוב התחומים אני פשוט עובד על מה שיוצא לי באותו היום. זה היופי בקביעת יעדים לטווח של שלוש שנים - זה מספיק רחוק בשביל שאוכל להתקדם בלי לחץ.

למעלה