Long Live The Queen - ספוילרים

Ophel McNeil

New member
ראיתי רק את הסוף,

חצי בכיתי וחצי צחקתי.... מגיע לו, מצד אחד, מצד שני - באמת עצוב....
ודרך אגב, תקצירים מפורטים תמיד משמחים אותי, אני מצטערת שלא הגבתי בפעם הקודמת, אבל קראתי, והודתי מאוד על מה שכתבת. בפעם הבאה גם יהיה משוב.

charmed Phoebe

New member
הרבה הודעות נמחקות לי ורציתי לדעת

זאת בעיה במחשב שלי או שלין זו שמוחקת אותן?

Ophel McNeil

New member
לין מוחקת אותם.^-^

ההודעות שלך מסייפלרות למוות. אנשים, גם אם אתם מגיבים לספוילר, עדיין תציינו שההודעה שלכם היא ספוילר
אתם לא מבינים שזה הורס?! ופיבי, אצלך זה ממש לא פעם ראשונה, כך שלין די בעצבים, וגם אם היא לא - אני כן. שימו לב, זה עד כדי כך קשה להוסיף את הסימן האוממל
לפני מה שאתם כותבים?!

charmed Phoebe

New member
או.קיי אני אוסיף את הסימן אבל...

כל השרשור הזה מלא ספוילרים לא מסומנים! אז למה דווקא שלי נמחקה?

charmed Phoebe

New member
טוב בכל מקרה אני משחזרת ../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

רציניים לא לקרוא אם אתם לא רוצים
(מספיק אזהרות לא?) בקשר למה שאופל כתבה- מגיע לו?
מה מגיע לו? המקור נכנס בתוכו למה הוא אשם בזה? בכל מקרה אני ממש לא מבינה למה גם קול והגוף שלו מתו? הרי כשהבנות הרגו את המקור הם השתמשו בלחש לחיסול המקור אז למה המקור לא יצא מהגוף של קול ומת וקול נשאר בחיים?

Ophel McNeil

New member
../images/Emo58.gif ספוילר ../images/Emo58.gif

קול מת, כי קול הוא המקור. המקור השתלט על הגוף שלו, והם התאחדו. חוץ מזה, מגיע לו כי הוא מעצבן. ~_~

charmed Phoebe

New member
או.קיי השאלה שלי בטח נשמעת ../images/Emo58.gif

מטומטמת אבל בכל זאת...
מה זאת אומרת התאחדו? כשהמקור השתלט על הגוף של שיין בפרק Charmed Again Part 2 הוא יצא ממנו אחר כך כרצונו ולמרות שזה לא ממש קשור אחד לשני אני לא מבינה איך עם הגוף של שיין הוא לא התאחד? הרי תקני אותי אם אני טועה אבל כשהמקור נכנס לתוך הגוף של מישהו זה מעין דיבוק לא? ויש טקסים מיוחדים לגירוש הדיבוק הזה אז אם אני צודקת למה לא השתמשו בטקסים כאלה?

../images/Emo58.gif

לא ראיתי את כל העונה הרביעית, אבל אני אגיע לזה, אחרי שאני אאזור את האומץ לראות את הפרק שבו פיבי ופייג´ "מתחלפות"... המקור נכנס לגוף של שיין על מנת להשתמש בו, לא על מנת להיות מקור חדש... נראה לי...

Woogyman

New member
זה שונה ../images/Emo58.gif

המקור הקודם נכנס לגוף של שיין ויצא ממנו. זה אותו דבר כמו שהמקור היה משנה צורה לשיין. עדיין הם שני ישויות נפרדות. במקרה של קול, מקור חדש נולד לתוכו, בסופו של דבר הם הפכו לאחד.

למעלה