London

Siren

New member
London

היה כיף, היה טעים והיה בעיקר קר ויקר! המון תודה לנלי על ההמלצות ולהלן רשמים ראשונים: Yo!sushi - רשת שמציעה סושי על מסוע. נכון שיש כאלו גם בארץ אבל המבחר והכמות לא משתווים לאלו שבלונדון. המסוע הארוך צפוץ בעשרות סוגים של סושי, לכל צלחת צבע ייחודי שמסמל את תמחורו. מדהים לראות איך כל בחירה של צלוחית סושי יוצרת תגובה מיידית מצד השפים שממלאים את החור שנוצר במסוע. זה נראה כמו שזה נשמע וזה טעים וטרי! לסניפים של המקום ראו לינק רלוונטי. Great Marlboro rd - רחוב מקסים בנוטינג היל מלא מעדניות ומסעדות. המומלצות ביותר הן מעדניות FRESH WILD ו-TAVOLA והרשו לי לחלוק עימכם סוד קטן: ב-TAVOLA אכלתי את עוגת הגבינה הניו-יורקית הטובה ביותר שאכלתי בחיי!!! תמונות יעלו בהמשך... (המשך יבוא)

כבר טוב ואני בטוחה שההמשך יהיה

לא פחות טוב. וכמובן- אין כמו תמונות...

Siren

New member
המשך...

Ping Pong - מסעדת דים סאם אופנתית. נהנתי יותר מהאוירה, הקוקטיילים והתה יסמין שמגיע ככדור שעיר שנפתח לפרח יפיפה עם נגיעתו במים חמים (תמונה משמאל). Hotel Chocolat - ברחוב Kensington המקום למכורי שוקולד. המגוון עצום, נהדר לקנות פה מתנות ואתמול אכלתי פרלין נוגט מצויין. Wagamama - אכזבה גדולה. בפעם הראשונה היה סתמי אבל פשוט סרבתי להאמין שזוזוברה מבוססת על מסעדה כה סתמית. בפעם השניה כבר הבנתי שזה לא אני, זה הם!

איריסג

New member
חייבת להגיב בעניין ואגאמהמה

פעם, לפני כמה שנים טובות - לא היה ביקור שלונדון שלא עברנו במסעדה הזו לפחות פעם אחת. אלא שבביקורי הלפני אחרון חוויתי כזו נפילה - שמאז נשבעתי שאני לא מתקרבת. הם כל כך התדרדרו שזה לא יאמן. נכון, הם עדיין, בפרופורציה למחירים בלונדון, זולים - עדיין זה לא מצדיק את האוכל הסתמי. לגבי יו! סושי - מסכימה עם כל מילה!

Siren

New member
מאפייה סינית

Kowloon - מאפייה סינית. כשנכנסים נהדפים מריח השמרים ולרגע אפשר לחשוב שנכנסתם למאפייה בשוק לוינסקי. רק שבלונדון המאפים ממולאים שקוקוס, שעועית שחורה ושאר המוזרויות.

Siren

New member
ואיך אפשר בלי שווקים

השווה מכולם הרי הוא Brough Market (ושוב, כל הקרדיט מגיע לנלה!). בתמונה אפשר לראות הר של בראוניז מתוק שניתן לרכוש כמעט בכל דוכן. השוק מלא בדוכנים שמוכרים גבינות, שמן, מאפים, בשרים, פלאפל, עוגות, נקניקיות והכל טעים! טעים! טעים! רק חבל שכבר נגמר...

nalathe1

New member
אחחחחחחחח סירן

כפרה עליך (כמו שאומרים אצלנו בפולניה). איך עשית לי חשק לחזור. והתמונה של התה בפינג פונג, כמה הצטערתי שלא צילמתי אותו, וכמה חיפשתי אח"כ את הפקעות האלה לקחת הביתה. מהקוקטיילים שלהם טעמת? ביו סושי לא הייתי כי לא הספקתי, שמחה שהיה מוצלח, מיד שולחת לשם את הנציגות הלונדונית שלי. והשוק, אכן השווה מכולם בלונדון. שמחה שנהנית!

ברוזונת

New member
נלה יקירה...

יש להשיג כזה תה גם בארץ. בישראפוד האחרון הציגה חברה בשם תה צורה שמייבאת את התה הזה מסין. זה קצת יקר - כל פקעת בסביבות ה-7-9 ש"ח.. אבל טעים מאוד.

אני מכירה את מי שמייבא את זה

וזה באמת מאוד טעים. אם תרצי, אנסה לקשר ביניכם (מדובר בעובד לשעבר של בעלי).

smartblonda

New member
נלה מאוד יכול להיות שהתה הזה

נמצא בסופר הסיני שבתוך שוק הכרמל. הסופר מכיל את כל המאכלים המסורתיים,תבלינים,שמנים מיוחדים,עשבים,עלים תה על כל הסוגים והמינים..ועוד ועוד ועוד שווה לקפוץ ולבדוק.

Siren

New member
../images/Emo6.gif

את התמונה של התה דווקא הבאתי מהאתר שלהם. וכן, טעמתי את הקוקטיילים שלהם (ליצ'י) שהגיעו בכוס ענקית!

למעלה