london

yosii5550

New member
london

אני טס השבוע ללונדון ,רציתי לדעת איפה המקום הכי טוב לגור בו לתקופה של התחלה לפחות. אני צריך גם עבודה וגם דירה לשכור , באזורים שבהתחלה לא יהיו יקרים , אני טס עם 10000 ש"ח להתחלה ומקווה להסתדר איתם לפחות בחודש הראשון אני רוצה לדעת איפה כדאי לגור לתקופה ראשונה. פעם ראשונה בלונדון ,אנגלית אני מדבר,אני צריך מלון קודם ואז שאני שם לחפש דירה ? מקומות עבודה לבחור בן 23 ,איפה יש למצוא? תודה על העזרה זה חשוב לי .

yosii5550

New member
מגיע

מגיע בלי ויזת עבודה יש לי דרכון מברזיל לא יודע אם הוא עוזר

mussya

New member
לא עוזר

(דרכון מברזיל, that is) העצה היחידה שאני יכולה לתת היא לחשוב טוב אם אתה מבין את ההשלכות של עבודה ושהיה לא חוקית.

shmuliis

New member
לא יודע לגבי דרכון ברזילאי

שווה לבדוק הוצאת ויזת סטודנט ללימודי אנגלית (בתי ספר זולים יחסית ומנפיקים ויזות לעד שנה) דירות (לרוב עם פקדונות של 4-6 שבועות ולא חוזה) אפשר לחפש פה http://www.gumtree.com/ או בסטימצקי בגולדרס גרין (אתה יוצא מהתחנת רכבת ימינה והולך 200 מטר) במידה ואתה מחפש שותפים \ איזור ישראלי לגבי עבודות בלי ניירת - לא מומלץ בכלל מה שגם הרוב לא מסתכנים בגלל שיש הרבה מהגרים עם דרכונים אירופאיים אז לא לוקחים סיכונים ומעסיקים בלי ניירת. אם אתה מתעקש אפשר לנסות עגלות וכיוצ"ב, שווקים בלונדון או בתי עסק של ישראלים אבל גם שם מזלך לא מובטח

גוזליה

New member
חבל מאוד שזה מה שאתה עושה.

קודם כל, 10000 ש"ח זה בערך 1700 פאונד- ממש לא הרבה כסף, בטח שלא לצורך שכירת דירה ו"להסתדר למשך תקופה ראשונה". אין הרבה סיכוי שתצליח לשכור דירה במצב שכזה (אולי חדר עם שותפים, וגם אז לא בטוח). לעבוד ולשהות פה באופן בלתי חוקי- מצטערת, לא משהו שאנחנו יכולים להמליץ לך איך לעשות בפורום (כי זה, ובכן, לא חוקי). בהצלחה.

shmuliis

New member
מסכים עם גוזליה ומחזק את דבריה.

לא מומלץ לעבוד לא חוקי. כמו בכל מדינה ההשלכות הן קנס כספי, מאסר וגירוש. לא תוכל להיכנס למדינות איחוד אירופאי לתקופה ארוכה ובכלל - מי רוצה לחיות בחו"ל כמו עובד זר? מה שאני כן יכול להציע לך כחלופה זה : 1. לחפש מקומות עבודה שמנפיקים ויזות עבודה. תואר אקדמאי הכרחי ברוב המקרים. 2. לימודים בלונדון. תוכל למצוא בתי ספר זולים של 100 פאונד לשנה. לדוגמא: http://www.lncollege.com/index.htm חשוב שתבין שויזת סטודנט היא ל20 שעות שבועיות ואתה נדרש להוכיח להגירה של אנגליה שתוכל לממן את המחיה ואת הלימודים שלך בלי לעבוד וחובה להביא התחייבות של ספונסר - אחרת לא יאשרו את הויזה. 3. חברות ישראליות גדולות כמו אל על למשל מבקשות התחייבות לשנתיים לפחות אבל נותנו לך ויזת עבודה ושכר מכובד ביותר - כמובן שזה מותנה בקבלתך לשירותם.. בכל מקרה, שלא ישתמע מדבריי הקודמים, אני לא מעודד עבודה לא חוקית בשום צורה או דרך שהיא ובשום מדינה! גם לא בישראל :) בהצלחה

למעלה