London Calling (
רעות)

noosh

New member
London Calling (../images/Emo18.gif רעות)

וגם פריז קוראת. אז צריך ללכת. קיצר, מחר נוסעים ללונדון ופריז
. אז אני לא ממש אהיה פה בשבועיים הקרובים. תדאגו שכשאני אשוב, הפורום יהיה עמוס ויהיו לי הרבה עמודים לעבור עליהם. והרבה תגובות. רעות, את ממונה על ההווי והעלאת שרשורים והדיונים. רינת, את ממונה על ריסון ההודעות האובדניות של רעות והעלאת הודעות שמחות ומשעשעות, ופרו-טורי. לירון, את ממונה על הסטטיסטיקות. הייתי ממנה את יהוני גם, אבל הוא שותפי למסע, אז גם אליו אתם צריכים להתגעגע. כל השאר - תעשו שיהיה פה כיף. ובבקשה תדאגו שלא יהיו כאן שטויות, בלי שיחות על דברים לא חוקיים
. ותאחלו לשירה Bien Venida כשהיא תחזור. וסתם בשביל המעמד, שאלון קצר. רציתי לעשות על London Girls אבל הוא די מעפן, ולא מצאתי שומדבר על פריז, אז שיהיה Snow Cherries From France. רוכבים על אופניים? ולאן הייתם רוצים להפליג? איזו סופה מתחוללת עכשיו? מצליחים לשרוד אותה? הבטחתם פעם משהו שלא הבטיחו לכם חזרה? באיזו מדינה אקזוטית ומרוחקת הכי הייתם רוצים לבקר? מרגישים שיש לכם מספיק מרחב? סובלים ממצבי רוח משתנים? על מה אתם יכולים לרכב? מה צריך כדי לשכנע אתכם ללכת? זהו, נתראה ב-26.9!

rfranko

New member
כי זה שיר הרבה יותר טוב

תהני #$%#$%# ותביאי לי מקרונים מפושון במקום דובדבנים ואלה של הוניל שלו הכי מעולים בעולם וזה בכיכר המדלן 2 מטר מאיפה שראיתי את ההופעה הראשונה של טורי אֶוור כך שהכל מסתדר תהנו

דייי להשוויץץץ ../images/Emo7.gif

נועה בפאריז לכי ל..... לפייט או לאופרה או לשכחתי כבר, לא הייתי שם שנים ופיתחתי מאז אלצהיימר

רעוּת

New member
../images/Emo140.gif Happy for you and im sure that i hate u

רוכבים על אופניים? טכנית אני יכולה, פשוט לא עשיתי את זה מכיתה ג' בערך ולאן הייתם רוצים להפליג? or let me sail away
איזו סופה מתחוללת עכשיו? זאת שבה כולם נוטשים אותך. מצליחים לשרוד אותה? לא הבטחתם פעם משהו שלא הבטיחו לכם חזרה? כן. לא לנטוש באיזו מדינה אקזוטית ומרוחקת הכי הייתם רוצים לבקר? אני לא אסע למקום רחוק ואנטוש חברים בעת צרה
מרגישים שיש לכם מספיק מרחב? כששותפה שלי לא בבית סובלים ממצבי רוח משתנים? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |סמאניהדיפרסיה| על מה אתם יכולים לרכב? על אוטו? מה צריך כדי לשכנע אתכם ללכת? איזה שאלון גרוע, יכולת לפחות להשתדל יותר.

כל הזין בצבא הגנה לישראלללללל ../images/Emo16.gif ../images/Emo7.gif

תהנוווווווווווווווווו
כ"כ

למעלה