Logs

fuckfuck2012

New member
Logs

אני רוצה ליצור מחלקה שמטפלת בלוגים של הקוד, תופסת שגיאות וEXCEPTIONS.
אני חשבתי על ליצור INSTANCE של המחלקה בעזרת SINGLETON וככה לשאוב כל פעם את האובייקט שמטפל ולגשת למתודות שלו.
או לחלופין לעשות מחלקה עם מתודה סטטית שפשוט תעשה LOG, עכשיו בגלל שאין DESTRUCTOR לאובייקטים סטטים, חשבתי להשתמש בregister_shutdown_function אבל זה פיתרון פחות אלגנטי.

השאלה שלי מה יותר עדיף? והאם יש לכם דרך אחרת?.

תודה מראש.

bnayal

New member
לא הבנתי למה חסר לך DESTRUCTOR ?

מה תכננת לעשות ב DESTRUCTOR שאין לך?
את הרישום של הלוגים לDB \ קובץ? אני הייתי עושה את זה ב"LIVE".

fuckfuck2012

New member
המתודה היא סטטית, ולפי מיטב ידיעתי אין

DESTRUCTORים סטטים..
מה תיכננתי לעשות בו? תיכננתי לרשום את כל הלוגים במשתנה סטטי דרך מתודה סטטית, הרי אני צריך בסופו של דבר לכתוב הכל לקובץ.. אני לא רוצה לפתוח מחדש כל פעם את הקובץ, אז אני עושה את זה בסוף, אחרי שכל הסקריפט רץ..

הרישום הוא לקובץ..

ומה זאת אומרת היית עושה את זה LIVE? אשמח אם תוכל להסביר לי.

תודה.

bnayal

New member
בLIVE הכוונה ישר לשמור לקובץ \ מסד נתונים.

כשאתה בשלב הפיתוח יש הרבה יותר לוגים שנרשמים. כשאתה בשלב production יש הרבה לוגים שאתה יכול לוותר עליהם, ככה זה נהוג בכל אופן.
אישית אני חושב שלוגים לDB במקום לקובץ זאת הדרך הנכונה ורק אם הרישום לDB לא מסתדר אפשר לבצע רישום לקובץ (נניח ויש שגיאת התחברות לDB או שהוא למטה וכו').

יש המון מחלקות מוכנות.
אגב, כמו שאמרת, אתה יכול להשתמש במחלקה עם סינגלטון ולפתור את עניין ה DESTRUCTOR.

בניה

bnayal

New member
אגב, בדקתי לצורך העניין במחלקת לוגים של CI

והם שומרים את הקובץ בכל קריאה לפונקציה log_message

בניה

bnayal

New member
בכיף. אתה יכול להסתכל בFWים הגדולים

לראות איך דברים עובדים, זה תמיד נחמד

fuckfuck2012

New member
אגב שאלה קטנה

זה לא סתם בזבוז משאבים לפתוח את הקובץ כל פעם שעושים לוג? לא עדיף לאגור את כל הלוגים בARRAY ( לצורך העניין ) ובסופו של דבר לכתוב אותם בבת אחת? אני מופתע שFW כמו CI כותבים לקובץ כל פעם שיש פניה לפונקציה.

למעלה