Logon - Logoff

• פותח הנושא snup
  • פורסם בתאריך

snup

New member
Logon - Logoff

תופעה מוזרה בתחנת קצה WinXP(רשת מייקרוסופט,550 תחנות, AD 2003) - כשעושים Login בתחנה עם פרופיל של User כלשהו ה- Login מתבצע לשניה והמערכת מיד מבצעת Logoff. ניסיתי ב- Local Admin, Domain Admin, Simple User. לא משנה מה ה- User התחנה מבצעת Login שמתבצע לשניה ומיד יוצאת הודעה על Logoff ומסך ה- Alt+Ctrl+Del חוזר שוב. אותה תופעה מתבצעת גם שניגשים לתחנה ב- Remote Desktop. ב- MMC של Symantec(Symantec Norton Antuvirus 10.0) לא מצויין אם התחנה נדבקה בוירוס כלשהו.התחנה מחזירה PING. שאר התחנות תקינות. מישהו יכול לתת כיוון ?

aerox

New member
תנסה :

להוציא את אותו המחשב מהדומיין להחזיר אותו שנית לשנות לו כתובת DHCP שתיהיה ידנית , תלך איתו אט אט לאט לאט

aerox

New member
וכמובן לנסות להסתכל ב

Event Viewer לוקאלי על אותו מחשב וגם בשרת עצמו

gadi_f

New member
~~~~>

פעם נתקלתי בזה, רק repair פתר את הבעיה אם אני לא טועה. אתה מצליח להכנס דרך ה safe mode? אם אתה מצליח,תסתכל על ההרשאות של documents & settings תנסה לתת שם גישה מלאה לכולם. ואם גם זה לא עוזר, אולי באמת אני זוכר נכון ורק repair פתר את העניין...

snup

New member
שכחתי לציין...

... שגם ב- Safe Mode התופעה קיימ. אני רוצה לציין ששידרגתי את מערכת ה- Norton Antivirus מגרסה 9 לגרסה 10.יתכן והתופעה היא תוצאה של הפעולה הזו. זוהי רק השערה כי כל השדרוג הופץ לתחנות באמצעות ה- Login Script. יש ציון עובדה ע"י Symantec שאין אפשרות להתקין גרסה 10 בתחנת קצה על גרסה 9 קיימת. יש להסיר גרסה 9 ולאחר מכן התקנה של גרסה 10. כל התהליך יכול לקחת 1/2 שעה מקסימום אבל דורש שני Restart(מן הסתם זה מעצבן את המשתמשים אבל לא מצאתי כל דרך אחרת לדחוף את הגרסה החדשה לתחנות הקצה, 550 תחנות ומיקומים גאוגרפים שונים). כמובן שנעשה ניסיון על 10 מחשבים לפני השדרוג. אם אכנס דרך Consol ה- Registry למחשב הבעייתי ואמחק את כל הפרמטרים של ה- Antivirus זה יכול לעזור או שזה סיכון מיותר ?? דבר נוסף - כל המחשבים עם כתובת IP קבועה.

aerox

New member
זה סיכון !

אבל האמת היא שגם אצל מישהו שהתקנתי לו nav 10 קרה לו את אותה הבעיה אבל ....חלק מהמחשבים שהם 2000 פרו וחלק אקספי בחלק מהמחשבים שהם XP זאת תופעה שונה לפי דעתי הכי טוב להסיר את הכל להתקין 10 נקי ולא לשחק עם ה registry זה לא נותן כלום הרי זה כבר מותקן מה זה משנה הפרמטרים ישארו אותו דבר כמו ה 9 , ולגבי כתובות ה IP שהם קבועות אני מניח בכך שיש שרת DHCP והם מקבלים כתובות אוטומטיות או ידניות , תשאיר את זה ככה אל תשנה כמו שאמרתי תעשה התקנה נקייה ואין מה לעשות תוציא את העובדים לחצי שעה גג שעה הפסקה ,

snup

New member
הפיתרון היה...

Recovery למערכת ההפעלה. אבל אני עדיין סקרן לדעת על התופעה.

dgad

New member
תתחבר ממחשב אחר..

תתחבר ממחשב אחר למחשב ה"פגועה" תיכנס ל REG. ותמחק את התוכנית הלא רלונטיות שעולות בהתחלה, האם זה קורה גם עם משתמש אחר ?

Zarnivop

New member
קרתה לי תופעה זהה. שפכתי גוסט

והיא הלכה לעולמה. Win2003

למעלה