logon ואז logoff מייד

gaydahan

New member
logon ואז logoff מייד

שלום ! נתקלתי בתופעה משונה שמתבצעת בlogon מקומי על שרת מיקרוסופט 2003 כאשר אני מבצע לוגאון המחשב מייד מבצע לוגאוף ואין אפשרות לעשות כלום האם מישהו נתקל בתופעה זו ויש לו פתרון ? יש לציין שזהו מחשב תרגול ולכן אין בו עוד חשבונות אדמיניסטרטור . ניסיתי דרך remote desktop ממחשב אחר אך ללא הצלחה ניסיתי "last known good..." אך גם זה ללא הצלחה! יש לציין שהאפשרות לווירוס נשללה! אשמח לפתרון!

snup

New member
את אותה התופעה...

..הייתה לי בשבוע הקודם בשני מחשבים שברשת. בשני המקרים אחרי יומיים של לשבור את הראש אמרתי לעצמי שזהו, פירמוט עדיף על כאב ראש. אז אני מצטרף לקריאה שלך, רק אציין שניסיתי גם אצל מייקרוסופט וישבתי עם מהנדס שלהם במשך יומיים, הם יודעים על התקלה אבל לא יודעים מה הגורם ואיך לתקן. אלו הפעולות שעשינו: 1. Last known configuration 2. סריקה לוירוסים מצד שרת האנטיוירוס לא מצד התחנה הפגועה(Local), כי לא היה ניתן לבצע/ 3. עליה ב- Safe mode - מתקבלת אותה תופעה. 4. ניסיון להתחברות מרחוק באמצעות Remote Desktop - עדיין אותה תופעה. 5. ניסיון להיכנס ל- Log באמצעות Managment מרחוק - לא ניתן להגיע. 6. החלפת כרטיס רשת - עדיין התופעה קיימת מה שמצביעה על בעיה אפליקטיבית. 7. ניסיון להיכנס בחשבונות משתמשים אחרים כגון Local Administrator - כלום, התופעה חוזרת על עצמה. 6. ניסיון להחלפת סיסמת ה- Local Administrator(באמצעות המאמר של פטרי - http://www.petri.co.il/forgot_administrator_password.htm). 7. פרסום הבעייה ב- www.msforum.co.il אבל לא הייתה תשובה.

snup

New member
שכחתי לציין.... (וזה חשוב)

אצלי הבעיה היתה על שני מחשבים עם מערכת הפעלה Win XP Pro בניגוד אליך שזה על Win2003 Server. לפי דעתי - זה מחזק את ההשערה שלי שהבעיה היא אפליקטיבית ולא נובעת מבעיית חומרה, שוב השאלה - מה הגורם לכך ?

gaydahan

New member
פתרתי את הבעיה

אמנם בנזק אך מזערי ולא דומה לפירמוט התקנתי מחדש את ה server ע"י repir חוץ מאקטיב דירקטורי וdns הכל נשאר אותו דבר ואת אלו אפשר לשחזר (אפילו erd commander לא פתר את הבעיה)

למעלה