Logo samples

Yo-man

New member
Logo samples

בגלל שתמי בחופשה היא לא ליד המקינטוש שלה, והיא לא יכולה להפריד (עד יום ראשון) את האימיג'ים מקובץ ה-PDF לכן אנא פיתחו אותו בעצמכם, ונסו לתאר איזה לוגו אתם אוהבים. הסידרה הזו היא יותר "ישראלית" ופחות דומה לסמלים הקיימים. לילה טוב

Yo-man

New member
והקובץ השני

כאן הסמלים דומים קצת יותר למה שקיים בליגה האירופאית וב-NFL.

ofribecker

New member
אני אוהב את

השמאלי התחתון אבל גם את הימני העליון בסמלים ה"ישראליים". בסמלים ה"דומים ל...", הסמל שדומה ל NFL יפה מאוד אבל קצת דומה מידי ולכן ישדר יומרנות בלתי רצויה.

lambdeus

New member
היי יורם

אני מתאר לעצמי שלהעלות קבצים לפורום באחת בלילה לאחר יום עבודה ארוך זה דיי תיק. אבל חייבים קצת סדר בבלגן. חייבת להיות שיטה קצת יותר נוחה ומסודרת כדי להביע את הבחירה של כל אחד. הצעתי: אם אפשר בקובץ עצמו להוסיף מספרים ליד כל סמל, ככה כל אחד יוכל לכתוב שהוא אוהב את סמל מס' X. כמו כן, כל אחד יבחר 2 סמלים האהובים עליו ביותר (לא יותר) והסמל שיקבל הכי הרבה קולות, יזכה להיות הלוגו של הליגה.

Yo-man

New member
אם ככה אז חכה ליום ראשון.

ביום ראשון תמי תפרק לנו את הסמלים, כי גם להכניס מספר אני צריך תוכנה שאין לי. ואחרי שהיא תפרק את הסמלים אני אפתיע אותך... חכו עם הבעת הדעות עד יום ראשון.

gadotmi

New member
הצעה ליורם

קודם כל אני חייב לציין שהעבודות של תמי מאוד יפות. בכל זאת, כדי לפתוח הראש לעוד דברים, אני מציע ככה: תפרסם בפורום שמי משעוניין לתת הצעה (אפילו אם היא לא מעובדת לגמרי אלא רק טיטוטא) שיעביר אליך ב mail. ותתן מועד של שבוע ולא יותר לקליטת ההצעות. לאחר שיגמר פרק הזמן הזה, תמי תרכז את ההצעות שיתקבלו מכלל האנשים (אם יהיו בכלל), ותעבד אותם מבחינת הכלים הגרפיים שברשותה למשהו שניתן להציג בצורה יפה. יכול להיות שתהיה הצעה שתמי תאהב, למרות שהיא בכיוון שונה לחלוטין מבחינה עיצובית ואז היא תוכל לשפר אותה מבחינת הטיפול הגרפי. אני מציע שתחשוב יחד עם תמי על משהו כמו 6 או 7 הצעות (רצוי שיהיו שונות באופן מהותי זו מזו, ולא וריאציות שונות של אותו הדבר). אז אפשר יהיה לשלוח בצורה מסודרת ומאורגנת (כולל מספור לכל לוגו) להצבעה של החברים. כמו כן - רצוי לחשוב על שיטת דרוג יותר חכמה מאשר שכל אחד יגיד "אני מציע את לוגו מספר 4", אלא לדרג את שלושת הלוגואים הכי נראים לכל אחד (למשל: 5 נק לראשון, 3 נק' לשני ונקודה אחת לשלישי). בצורה כזו יבחר הלוגו שיקבל הכי הרבה ניקוד מצטבר של כלל המצביעים, כאשר כל אדם יוכל לתת דעתו ליותר מאשר הצעה אחת. אם תרצה את הסיוע שלי בעניין הזה - בשמחה. מה דעתך?

למעלה