הצעה ליורם
קודם כל אני חייב לציין שהעבודות של תמי מאוד יפות. בכל זאת, כדי לפתוח הראש לעוד דברים, אני מציע ככה: תפרסם בפורום שמי משעוניין לתת הצעה (אפילו אם היא לא מעובדת לגמרי אלא רק טיטוטא) שיעביר אליך ב mail. ותתן מועד של שבוע ולא יותר לקליטת ההצעות. לאחר שיגמר פרק הזמן הזה, תמי תרכז את ההצעות שיתקבלו מכלל האנשים (אם יהיו בכלל), ותעבד אותם מבחינת הכלים הגרפיים שברשותה למשהו שניתן להציג בצורה יפה. יכול להיות שתהיה הצעה שתמי תאהב, למרות שהיא בכיוון שונה לחלוטין מבחינה עיצובית ואז היא תוכל לשפר אותה מבחינת הטיפול הגרפי. אני מציע שתחשוב יחד עם תמי על משהו כמו 6 או 7 הצעות (רצוי שיהיו שונות באופן מהותי זו מזו, ולא וריאציות שונות של אותו הדבר). אז אפשר יהיה לשלוח בצורה מסודרת ומאורגנת (כולל מספור לכל לוגו) להצבעה של החברים. כמו כן - רצוי לחשוב על שיטת דרוג יותר חכמה מאשר שכל אחד יגיד "אני מציע את לוגו מספר 4", אלא לדרג את שלושת הלוגואים הכי נראים לכל אחד (למשל: 5 נק לראשון, 3 נק' לשני ונקודה אחת לשלישי). בצורה כזו יבחר הלוגו שיקבל הכי הרבה ניקוד מצטבר של כלל המצביעים, כאשר כל אדם יוכל לתת דעתו ליותר מאשר הצעה אחת. אם תרצה את הסיוע שלי בעניין הזה - בשמחה. מה דעתך?