LOCUS MAPS ומפות ישראל

sandbird4

New member
LOCUS MAPS ומפות ישראל

איך אני משיג ומתקין את המפות של OPENSTREETMAP ככה ש-LOCUS MAPS יכול לעבוד OFFLINE? אם יש לכם תוכנה יותר טובה למפות OFFLINE זה גם טוב - אני לא נעול על LOCUS MAPS למרות שהיא נראת מאוד שימושית.

sandbird4

New member
אני צריך דרך להתקין את זה OFFLINE

שמתי לב שהוא שומר את כל הקטעים במפה שהייתי בהם אבל לשבת שעות לעבור על כל מפת ישראל ובכל ההגדלות זה לא הפיתרון. אני מחפש קובץ של מפות ישראל שאני אוכל לטעון ב-SD בשביל LOCUS MAPS. ראיתי שיש לו ספריה מיועדת לזה אבל אין לי את המפות.

תחפש במרקט OFFLINE MAPS. אני בודק כרגע 4 אפליקציות כאלו שמעלות מפות מכמה מקורות כולל גוגל ומייקרוסופט וכמובן OSM.

sandbird4

New member
תודה, בנתיים העלתי ל-CACHE הרבה מידע

אני מקווה שהוא לא נמחק מהר וגם שהוא גדול.

hyakir

New member
אני משתמש ב oruxmap

באפליקציה עצמה יש פונקציית "map creator" שבאמצעותה אתה יכול להפוך מפות online ל offline. וישנה גם תוכנה למחשב שעושה את אותה עבודה. בנוסף יש מפות סרוקות ומכויילות לאפליקציה ברשת.

nApo10

New member
הגרסה האחרונה של Google Maps

עושה cache לכל איזור שהסתכלת עליו כבר, בכל רמת זום בנפרד. במילואים האחרונים טענתי מראש את כל איזור ב"ש (פשוט "הסתכלתי" עליו וגללתי את כל האיזור ברמות הזום השונות) ואח"כ יכלתי להשתמש בהן בלי חיבור אינטרנט (כיביתי את הגלישה הסלולרית). לא בטוח שהוא יודע לחשב נתיב בלי השרת אבל עדיין הוא לא יצטרך להוריד את עיקר התעבורה שזה המפות עצמן.

למעלה