Locked Forever 4

the ak

New member
מישו משחק?

נשאר לי ארבעה מפתחות יש לי ספריי מפתח כחול והישתמשתי במטבע מיפה אין לי מושג איך להמשיך

the ak

New member
עוד התקדמות

ניחנסתי לחדר הקטן לקחתי גפרור שפשפתי אותו על הקופסאת גפרורם זרקתי אותו לאח עם הנירות חתחתי את המדפים עם המסור החשמלי ולא יודע איך להמשיך מפה עוד שני מפתחות ואני בחוץ

3 שרונית

New member
את צריכה

לרסס את החור ואז יוצא עכבר , קחי ממנו מפתח וא זפשוט תקליקי על הידית.........

mitzy 22

New member
הפתרון המלא ../images/Emo58.gif

אזהרה! לא מומלץ למי שרוצה לפתור לבד..
מספרתי את המפתחות לפי הסדר שהם מופיעים משמאל לימין בתחתית העמוד.
1) מתחת לסחבה, שליד הדלת, מסתתר מפתח מס. 2 2) בתוך קופסת הקרטון הימנית ביותר בערימה יש סכין, קחו אותו. 3) המדרגה התחתונה בגרם המדרגות רופפת. לחצו עליה פעם אחת ויתגלה מתחת למדרגה כתם כחלחל. לחצו בדיוק על הנקודה הכחולה, ויתקבל מפתח כחול. 4) צעד אחד ימינה 5) השתמשו במפתח הכחול כדי לפתוח את הארון הלבן ושם תמצאו את מפתח מס. 3 6) פתחו את דלת האח. בחדר יש קופסה, פתחו אותה וגררו את ערימת הדפים שבתוכה לתוך האח. בתוך הקופסה תגלו את מפתח מס. 1 7) דאגו שהקופסה תהיה סגורה ולחצו על שתי קורות העץ לידה, כשיזוזו יתגלה מטבע. קחו אותו. 8) צעד אחד ימינה 9) במרכז החדר יש פוף, לחצו עליו והוא יזוז עד שיחשף מפתח מס. 10 10) השתמשו בסכין על הכורסא. מצאנו את מפתח מס. 9 11) על השידה שליד הכורסא יש ספריי בצבע ירקרק, קחו אותו. 12) צעד אחד ימינה 13) השתמשו במטבע שמצאנו על מכונת הכביסה ותקבלו את מפתח מס. 4 14) מצד ימין יש שני חורים של עכבר. רססו בעזרת התרסיס בתוך החור הימני מביניהם, וכשיצא עכבר מהחור השמאלי לחצו עליו ותקבלו את מפתח מס. 5 15) לחצו על הדלת הקטנה (בין שני החורים) והכנסו לחדר. 16) מתחת למסור החשמלי מסתתר גפרור. הדרך לקחת אותו היא ללחוץ בדיוק על הקצה שמבצבץ מתחת למסור ליד הידית האדומה. לא להתייאש! להמשיך להקליק, בסוף מצליחים.. 17) על המדף השמאלי יש קופסה, לחצו עליה ותמצאו את מפתח מס. 7 18) אחזו במסור החשמלי והעבירו אותו על מרכז המדף האחורי בחדר עד שיחתך לשני חלקים. בתוך הערימה, מתחת לשלוש הקופסאות הצהובות תמצאו את מפתח מס. 8 19) על המדף הימני יש קופסת גפרורים, קחו אותה. הדליקו בעזרתה את הגפרור שמצאנו קודם. 20) צאו מהחדר 21) שני צעדים ימינה, או שמאלה.. 22) זרקו את הגפרור הבוער לתוך האח ותידלק אש. כעבור כמה שניות האש תכבה ותמצאו את מפתח מס. 6 23) צעד אחד שמאלה, והחוצה דרך הדלת הכחולה.

למעלה